Klasik otomobiller Bursa sokaklarına çıkıyor

Klasik otomobiller Bursa sokaklarına çıkıyor

Türkiye Klasik Otomobil Kulübü tarafından Osmangazi Rotary Kulübü işbirliği ile Bursa'da klasik otomobil turu gerçekleştirilecek.

Etkinlik, 'Atatürk'ü Anma Haftası' çerçevesinde 07-08 Kasım tarihlerinde Korupark'ta yapılacak. Osmangazi Rotary Kulübü Dönem Başkanı Erol Kılıkçıer, etkinlik hakkında şu bilgileri verdi: "Her yıl düzenlediğimiz bu etkinliklerde tüm Türkiye'den ve Bursa'dan katılan otomotiv sektörünün önde gelenleri, klasik otomobil sahipleri, koleksiyonerler, müze sahipleri ve en önemlisi var olan değerleri korumak amacını güden otomobil meraklıları ve ulusal basın temsilcileri ile izleyiciler Bursa'yı ve sponsor işletmelerimizi tanıma fırsatı bulmaktadır. Bu etkinliğimiz bir otomotiv şehri olan Bursa'nın ve içinde barındırdığı işletmelerin ulusal ve yerel tanıtımına hizmet yönünde önemli olduklarını düşünüyoruz. Türkiye'nin ilk klasik otomobil derneği olan ve bu yıl 25. kuruluş yılını kutlayan Klasik Otomobil Kulübü'nün de proje ortağı olarak katılımı ile geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi yine bir sosyal sorumluluk projesini gerçekleştireceğiz."

Kılıkçıer, etkinlikten elde edilecek gelirle, Mudanya Devlet Hastanesi Çocuk Bölümü'ne ihtiyaç duyulan 'Yenidoğan işitme test cihazını' bağışlayarak çocukların sağlığa kavuşmalarına katkıda bulunmayı planladıklarını sözlerine ekledi. CİHAN
<< Önceki Haber Klasik otomobiller Bursa sokaklarına çıkıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER