Komşu İller Muay Thai Turnuvası'nda Adana şampiyon oldu


Adana'da gerçekleştirilen 'Komşu İller Muay Thai Turnuvası' 9 takımın katılımıyla Nihat Geven Spor Salonu'nda yapıldı. Adana ekibi takım halinde turnuvanın şampiyonu oldu.

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Uzak Doğu sporlarının rakibe ve topluma saygıyı öğrettiğini söyledi. Ataşbak, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan etkinlikte yaptığı konuşmada, minik, yıldız, genç ve büyükler kategorisine 9 ilden toplam 250 sporcunun katılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Turnuvaya Adana dışından katılan takımlara gereken desteğin sağlandığını ifade eden Ataşbak, şöyle devam etti: "Turnuvaya 9 ilden toplam 250 sporcunun katılması sevindirici. Onları kentimizde ağırlamaktan dolayı mutluyuz. Uzak Doğu sporları rakibe ve topluma saygıyı öğretir. Muay Thai'nin gelişmesi için öncelikle antrenörlerin sık sık müsabaka düzenlemesi gerekir. Böylece sporcu kendini geliştirir. Galibiyeti ve yenilgiyi öğrenir. Eksiklerini görür. Muay Thai ve diğer Uzak Doğu sporları için Nihat Geven Spor Salonu'nda 2 ring oluşturduk. Buradan tüm kulüpler yararlanacak."

Muay Thai Federasyonu İl Temsilcisi Ramazan İncetaş, turnuvaya Adana'nın yanı sıra Mersin, Osmaniye, Bolu, Hatay, Bitlis, Kayseri, Gaziantep ve Niğde'den 50'si kadın 250 sporcunun katıldığını belirtti.

Takım sıralamasında rakiplerine oranla daha çok madalya kazanan Adana ekibi şampiyon oldu. Turnuvada, Bitlis ikinci, Hatay üçüncü, Gaziantep ise dördüncülüğü elde etti. Dereceye giren sporculara madalyaları törenle verildi. CİHAN
<< Önceki Haber Komşu İller Muay Thai Turnuvası'nda Adana şampiyon oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER