Kros ligi Adana'dan başlayacak alacak

Kros ligi Adana'dan başlayacak alacak

Atletizm Federasyonu'nun faaliyet takviminde yer alan Türkiye Kros Ligi 1. Kademesi, 10 Ekim Cumartesi günü Adana'da başlayacak.

Atletizm Federasyonu Adana İl Temsilcisi Abdulkadir Uğur, Merkez Park'ta 3 kademede gerçekleştirilecek yarışların daha sonra da finalilin yapılacağını söyledi.

Kros Ligi'ne Türkiye'de en iyi atletleri bünyesinde barındıran Fenerbahçe, Galatasaray, ENKA, Kocaeli Darıca Belediyespor, Adana Gençlikspor gibi kulüplerin katılacağını belirten Uğur, ünlü atletleri Adana'da konuk etmekten mutlu olduklarını kaydetti.

Adanalı sporseverlerin yarışları izlemelerini isteyen Uğur, milli takamın Adana'da belirleneceğini, 1, 2, 3. kademe ve final yarışması sonunda kategorilerinde ilk sırayı alan takımların Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası'nda ülkemizi temsil etmeye hak kazanacaklarını sözlerine ekledi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak da yarışlar için Merkez Park'ta kros pistinin hazırlandığını, diğer eksiklerin giderildiğini belirterek, katılacak takımlara başarılar diledi.
CİHAN
<< Önceki Haber Kros ligi Adana'dan başlayacak alacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER