Kitapseverleri doyuracak fuar hazırlıkları tamamlandı!

Malatya Valiliği ve Malatya Belediyesi işbirliği ile düzenlenen, Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. tarafından organize edilen Malatya 2. Anadolu Kitap Fuarı hazırlıkları tamamlandı.

Kitapseverleri doyuracak fuar hazırlıkları tamamlandı!

Kitap fuarı ile ile ilgili olarak bilgiler veren Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı, geçen sene yapılan fuara üç yüz bin civarında ziyaretçi geldiğini kaydederek, 30 Nisan – 5 Mayıs 2013 tarihleri arasında Malatya’nın buram buram kitap kokacağını söyledi. 

Malatyalıların okumayı çok sevdiğini ifade eden Nalçacı, şu bilgileri aktardı:

“30 Nisan – 5 Mayıs 2013 tarihleri arasında gerçekleştireceğimiz Malatya 2. Anadolu Kitap Fuarı, 30 Nisan Salı günü saat 10.00 itibariyle kapılarını kitapseverlere açıyor. Bu yıl ikincisini gerçekleştireceğimiz fuarımıza 267 yayınevi katılacak. Altı gün boyunca saat 10.00 – 22.00 arasında yazarlarımızı halkımızla buluşturacağımız fuarımıza 140 ulusal yazar, 11 televizyoncu ve gazeteci, ayrıca 26 Malatyalı yazar katılıyor. “BARIŞ’ın Dili Okumaktır” sloganıyla bu yıl ikincisini gerçekleştireceğimiz kitap fuarımız, sadece ilimizin değil tüm bölgenin kitap fuarı olma kimliği taşımaktadır. Bu yıl geçen yıldan daha fazla katılımcının beklendiği Malatya 2. Anadolu Kitap Fuarı için tüm çalışmalar eksiksiz bir şekilde devam etmektedir. Ayrıca, bu yıl 800 m2’lik yeni bir çadır kurularak, panel, konferans, söyleşi ve imza günleri burada gerçekleştirilecektir.”

<< Önceki Haber Kitapseverleri doyuracak fuar hazırlıkları tamamlandı! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER