MarsTab yine dopdolu

Türkiye’nin %100 interaktif tek dijital yaşam dergisi @MARStab, Haziran sayısıyla yayında.

MarsTab yine dopdolu

Muhteşem Yüzyıl ve Çalıkuşu gibi dizilerin mimarı, Türkiye'nin en büyük yapımcılarından Timur Savcı, Haziran kapağının yüzü oldu. En çok kazandığı ve en başarılı olduğu bir dönemde tüm yapımlarını durdurma ve bir süre yurtdışında yaşama kararı alan Savcı, röportajında bu kararının nedenlerini, Türk televizyonculuğu ile ilgili fikirlerini, yeni projelerini ve Muhteşem Yüzyıl'ın başarılı oyuncusu Meryem Uzerli ile ilgili planlarını MarsTab'a anlatıyor. 
 
Türk medyasının cesur seslerinden Nazlı Ilıcak, 'Ağır bir baskı ikliminde yaşıyoruz' başlığıyla yayınlanan ve sıcak gündeme dair özel yorumları içeren röportajı ile yine Haziran sayısının misafirlerinden.
 
Yine Soma faciasına dair olan biten her şey, başka bir bakış açısı ile özel yorum köşesi ile okuyucularını bekliyor. 
Son yıllara damgasını vuran Ortadoğulu sanatçılardan Lübnan'lı Rabih Mroue; 'Pikselli Devrim' adını verdiği sergisi ile Suriye'de yaşanan drama sanatsal bir yorum katıyor.
 
Amazon'un Apple TV'ye alternatif olarak piyasaya sürdüğü FIRE'ın Türkiye'de ilk kez yapılan unboxing uygulaması, Rubbit Türkiye ile itibar yönetimi, Bilgi Üniversitesi öğretim üyesi Erkan Saka ile keyifli bir iletişim sohbeti, şarkıcı Aslı Hünel ile mutfak keyfi gibi birbirinden ilginç dosyalar ve çok daha fazlası MARS Tab’ın Haziran sayısında.

Dergi, kullanıcılarına gerçek tablet deneyimini yine bol interaktivite ve zengin multimedya içerikle sunuyor.

iPad’in yanı sıra iPhone ve Android cihaz kullanıcılarına da sıra dışı bir dergi deneyimi sunan MarsTab, AppStore’dan ve Google+' class='textetiket' title='Google haberleri'>GooglePlay’den ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Okumakla yetinmeyin, içerikle iletişime geçin

App Store’dan İndirmek İçin Tıklayın:

Google Play’den İndirmek İçin Tıklayın:

TİMUR SAVCI KAMERA ARKASI VİDEOSU:
 
<< Önceki Haber MarsTab yine dopdolu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER