'Mutlu Aile Defteri' Beyazperdede!

Yılın en iddialı kadrosunun yer aldığı film, 8 Şubat'ta sinemalarda..

'Mutlu Aile Defteri' Beyazperdede!

8 Şubat 2013 tarihinde beyazperdede sinemaseverlerle buluşan Mutlu Aile Defteri, yönetmen Nihat Durak'ın imzasını taşıyor. Tuncel Kurtiz, İlker Aksum ve Binnur Kaya'nın başrollerini paylaştığı komedi filmi Mutlu Aile Defteri'nin senaristliğini de Emre Özdür, Volkan Sümbül ve Ali Demirel üstleniyor. 

 Nihat Durak'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Mutlu Aile Defteri'nin oyuncu kadrosunu Büşra Pekin, Öner Akın, İlker Aksum, Binnur Kaya, Bülent Emrah Parlak ve Tuncel Kurtiz gibi önemli isimler oluşturuyor. 

Tuncel Kurtiz, otoriter ve sert bir baba olan emekli albay Yıldırım karakterini oynamaktadır. Emekli Albay Yıldırım, çatıdan düşecektir ve kendisini hastanede bulacaktır. Babalarının hastaneye kaldırılması onun sertliğinden kaçmış olan evlatlarını da bir araya getirecektir. Fakat üç evladı da özel hayatlarına dair babalarına bugüne kadar hep yalan söylemiştir ve o yalanları gerçekmiş gibi göstermeye sıra gelecektir. Babalarının bir anda hayatlarına dahil olması üç kardeşi oldukça zorlayacak ve yalanlarının ortaya çıkmaması için olmadık dalavereler çevirmelerine yol açacaktır. Yıldırım baba, evlatlarının bir iş çevirdiğini hissedecektir ancak mutlu bir aile tablosu çizmek zorunda olduklarının da farkındadır. 

Emre Özdür, Volkan Sümbül ve Ali Demirel'in senaristliğini Tims Production'ın da yapımcılığını üstlendiği Mutlu Aile Defteri 8 Şubat'ta beyazperdedeki yerini alıyor.   
<< Önceki Haber 'Mutlu Aile Defteri' Beyazperdede! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER