Kâhta Devlet Hastanesi'ne 4 uzman doktor atandı


Adıyaman Kâhta Devlet Hastanesi doktor kadrosuna, biri dışarıdan olmak üzere 4 uzman doktor ataması yapıldı. Kâhta Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Abdulkadir Dost, atamalarla hastane uzman kadrosunun güçlendiğini ifade etti.

Son atamalarla hastanede uzun süredir bulunmayan beyin cerrahi uzmanı ile birlikte bir kadın doğum uzmanı ve bir fizik tedavi uzmanının atamasının yapıldığını açıklayan Başhekim Dost, atamalarla hastane uzman kadrosunun güçlendiğini ifade etti.

Açıktan bir genel cerrahi uzmanı ve bir eczacının da atandığını açıklayan Başhekim Dost, "Vatandaşlarımıza daha hızlı, daha kaliteli ve daha modern sağlık hizmeti verebilmek için tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte büyük bir gayretle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hastanemizin fiziki yapısına yönelik iyileştirme, teknik donanım ve hekim kadromuzdaki değişim ve güçlendirme çalışmalarımız bir yıldan beri devam etmektedir. Beyin cerrahi uzmanının bulunmaması büyük bir sorundu. Bu atama ile en büyük sorunlarımızdan bir tanesi çözülmüştür. Aynı şekilde 2 olan kadın doğum uzmanı 3 çıkartılarak polikliniğimiz daha güçlendirilmiştir. Fizik uzmanımız birkaç ay sonra tayin olup gidecekti. İkinci fizik tedavi uzmanımızın gelmesi ileride yaşanacak bir sıkıntıyı ortadan kaldırmıştır. Yine dışarıdan atanma ile bir genel cerrahi uzmanı ve bir eczacı ataması yapıldı. Bu atamalarla hastanemiz kadrosu daha da güçlenmiştir. Son atamaların gerçekleşmesinde büyük gayret çabaları bulunan, başta TBMM Başkanvekilimiz Ahmet Aydın ve diğer milletvekillerimize Genel Sekreterimiz Uzman Doktor Erdoğan Öz'e, şahsım ve kurumum adına teşekkürü borç bilirim." dedi.
CİHAN
<< Önceki Haber Kâhta Devlet Hastanesi'ne 4 uzman doktor atandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER