Maceracı bu hafta sizleri şehzadeler şehrine götürüyor!

Yaz mevsiminin güzelliklerini Ege’de, Şehzadeler şehrinde içinize çekmeye ne dersiniz? Eğer cevabınız evet ise hazır olun çünkü Maceracı bu hafta sizi Manisa’ya götürüyor.

Maceracı bu hafta sizleri şehzadeler şehrine götürüyor!

Manisa macerası Salihli’de başlıyor. 40 çeşit çok özel peyniri ile Salihli peynir sevenleri mutlu ediyor. İçi çok özel bir peynirle dolu, dışı leziz bir peynirle sarılı bohça peyniri lezzetiyle Maceracı’nın gönlünü fethediyor.

Maceraciya özel yapılan, mantar şeklinde peynirden, bohça peynire, cevizli kasar peynirinden, üzümlü kaşar peynirine birbirinden ilginç ve lezzetli peynirler maceracıyı çok şaşırttı. Yapımı 40 kişilik ekip tarafindan 1 haftada tamamlandı. Kaşar peynirinin yapım aşamasının da gösterildiği Manisa programi bu aksam 23:25'te Samanyolu TV'de...

Alaşehirli ustalar Maceracıyı çok ilginç bir tatla tanıştırıyor. Üç boyutlu kaburga dolmasının başını çektiği ziyafet sofrasında çok özel kebaplara, çeşit çeşit pide ve zeytinyağlı eşlik ediyor.



Ecdadımızın mirası odun köftesi de unutulmuyor. Doğal lezzetlerden şaşmayan ustaları, odun köftesinin iki farklı servisi ile köfteyi bambaşka bir boyuta taşıyor.

Manisa’nın ünü sınırları aşan mesir macunu da unutulmuyor. Ballı, tahinli ve pekmezli mesir macunlarının yanı sıra mesir macunu çayı, mesir macunu lokumu ve kahvesi de unutulmaz tatlar arasına giriyor.

Siz de Ege’nin bu şahane şehrini Murat Yeni’nin keyifli sunumu eşliğinde bambaşka bir gözle gezmek isterseniz, bu hafta Maceracı’yı sakın kaçırmayın!




<< Önceki Haber Maceracı bu hafta sizleri şehzadeler şehrine götürüyor! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER