Mardin Valiliği: Bombalı saldırıda bir asker şehit oldu


Mardin'deki askeri araca yönelik yapılan bombalı saldırı ile ilgili Mardin Valiliği açıklama yaptı. Valilik tarafından yapılan açıklamada, saldırıda 5 askerin, 2 sivil personel ve 1 vatandaşın yaralandığı, bir askerin kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak şehit olduğu duyuruldu.

Artuklu İlçesinde 02/12/2015 Çarşamba günü saat.17.00 sıralarında Kayacan Mahallesi Midyat yolunda, yol kenarında bulunan çöp konteynerı içerisine Bölücü Terör Örgütü mensuplarınca yerleştirilen patlayıcı maddenin askeri personeli taşıyan servis aracının geçişi esnasında kablolu düzenek ile patlatıldığı belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Bu menfur saldırıda; 5 askerimiz, 2 sivil personel ve 1 vatandaşımız yaralanmıştır. Yaralıların süratle hastanelere intikali sağlanmıştır. 1 askerimiz yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Diğer yaralılarımızın hayati tehlikesi bulunmamakta olup, tedavileri devam etmektedir.
Alçakça ve haince gerçekleştirilen, bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur saldırıda hayatını kaybeden şehidimize Cenabı Allah'tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına ve aziz milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı askerlerimize ve vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz." CİHAN
<< Önceki Haber Mardin Valiliği: Bombalı saldırıda bir asker şehit oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER