Hidayet Karaca'dan Samanyolu Televizyonu'na dair mühim açıklama

Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca, "Samanyolu Televizyonu'nun belli bir oranının Koç Holding'e satılmasının planlandığı" haberine kesin bir dille yalanlamada bulundu.

Hidayet Karaca'dan Samanyolu Televizyonu'na dair mühim açıklama

Malum çevrelerce yapılan yalan ve iftira kampanyalarına yeni eklenen "Samanyolu Televizyonu'nun belli bir oranının Koç Holding'e satılmasının planlandığı" yalanıyla ilgili, Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca açıklama yaptı. 

İddianın gerçekle uzaktan yakından ilgisinin hiç bir ilgisinin olmadığını söyleyen Hidayet Karaca, "Sektörde 20 yılı geride bırakan Samanyolu Televizyonu; ne Koç Holding ne de başka bir kuruluşla satış konusunda hiç bir anlaşma, görüşme, konuşma yapmamış, buna niyet bile etmemiştir. Yayın grubumuz Türkiye ve dünya çapındaki yayıncılık yolculuğuna milletimizden aldığı güçle ve yükselen bir enerjiyle devam etmektedir." diye konuştu..

İşte Hidayet Karaca'nın yaptığı açıklama:

"Yalan ve iftira kampanyasına dün maalesef bir yenisi daha eklendi. 

Geçmiş dönemde Samanyolu Televizyonu'nun belli bir oranının Koç Holding'e satılmasının planlandığı haberi yayınlandı.

İddianın gerçekle uzaktan yakından hiç bir ilgisi yoktur.

Sektörde 20 yılı geride bırakan Samanyolu Televizyonu; ne Koç Holding ne de başka bir kuruluşla satış konusunda hiç bir anlaşma, görüşme, konuşma yapmamış, buna niyet bile etmemiştir.

Yayın grubumuz Türkiye ve dünya çapındaki yayıncılık yolculuğuna milletimizden aldığı güçle ve yükselen bir enerjiyle devam etmektedir.

Her geçen gün şiddetini arttıran yalan anaforunun vardığı nokta ve bunun arka planındaki karanlık düşüncenin işaret ettiği hezeyan bütün açıklığıyla ortadadır.

Kamuoyuna saygılarımızla..."

Hidayet Karaca
Samanyolu Yayın Grubu Başkanı

<< Önceki Haber Hidayet Karaca'dan Samanyolu Televizyonu'na dair mühim... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER