Galatasaray'da başkandan oyunculara tam destek

Galatasaray'da Başkan Ünal Aysal, Florya'da yönetim kurulu toplantısının ardından futbolculara, yönetimin ve taraftarın her zaman yanlarında olduğunu söyledi. İşte Aysal'ın yaptığı konuşma...

Galatasaray'da başkandan oyunculara tam destek

Galatasaray'da bugün gerçekleşen Florya çıkarmasından futbol takımına tam destek geldi. Bir hesap sorma değil moral toplantısı oldu. Başkan Aysal ve yönetim, teknik direktör Mancini ve futbolculara moral verdi. Toplantıda başkan yardımcısı Candan Erçetin de dahil olmak üzere tüm yöneticiler hazır bulundu.

Galatasaray'da kritik toplantının ardından, Başkan Aysal antrenmandan önce soyunma odasında futbolcularla bir araya geldi ve onlara destek olmak için burada olduklarını söyledi.

Başkan Aysal'ın futbolculara yaptığı konuşma şöyle:

"Biz buraya Florya'ya hesap sormak için değil, 25 milyon taraftarın size olan güvenini iletmek için geldik. Son zamanlardaki yayınların amacı, bana, hocamıza ve size yönelik eleştiriler getirmek değil. Asıl amaç malesef içini karıştırmaktır. Büyük camialar büyüklüklerini asıl zor günlerinde gösterirler. Hepimiz aynı gemideyiz, zor günleri birlikte aşacağız. Maç kaybedebilirsiniz ama cesaretinizi asla kaybetmeyin. Ben burada aslanlar görüyorum, koyunlara pabuç bırakmayın." ifadelerini kullandı."

Antrenmanı izlediler

Başta Başkan Aysal olmak üzere yöneticiler, teknik kadro ve oyunculara başarılar diledikten sonra bir süre antrenmanı izledi.

Çarşamba raporlar geliyor

Bu arada Florya'ya atanan yöneticiler Mehmet Cibara ve Şükrü Ergün, hazırladıkları raporu Çarşamba günkü yönetim kurulu toplantısında sunacaklar. Skorer
<< Önceki Haber Galatasaray'da başkandan oyunculara tam destek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER