İnternet kullanıcıları Samanyoluhaber.com'u tercih etti

Samanyoluhaber.com trafiğini en çok artıran haber sitesi oldu

İnternet kullanıcıları Samanyoluhaber.com'u tercih etti

Türkiye’de haber sitelerinin ziyaret trafiğinde son durum belli oldu. Buna göre 'aylık trafik' bazında milliyet.com.tr, Türkiye’de en fazla ziyaret edilen haber sitesi oldu. Milliyet’i Hürriyet ve Habertürk siteleri takip ediyor. Bir önceki aya göre trafiğini en fazla arttıran haber sitesi ise yüzde 37'lik artışla samanyoluhaber.com oldu. Aylık trafiğe göre ilk 5'te medya gruplarının gazetelerine ait haber sitelerinin yer aldığı görülüyor. Bağımsız haber sitelerinin ise ziyaret trafiğinde artış olduğu gözlemleniyor. 

IAB İNTERNET ÖLÇÜMLEME ARAŞTIRMASI

Gündemin internetten gittikçe daha fazla takip edildiği Türkiye'de, haber siteleri arasında da doğal bir rekabet yaşanıyor. Gerek medya gruplarına ait olan, gerekse herhangi bir gruba ait olmayan haber sitelerinin yayın yaptığı internet mecrasında devam eden bu yarıştaki son durum, IAB Türkiye İnternet Ölçümleme Araştırması raporlarına yansıdı. Ipsos KMG konsorsiyumu ve Polonya merkezli Gemius tarafından yürütülen araştırma sonuçları bir süre önce yayınlandı.

TRAFİĞİNİ EN ÇOK ARTIRAN SİTE samanyoluhaber.com

Rapora göre, trafik bazında bir önceki aya oranla trafiğini en çok arttıran haber sitesi yüzde 37'lik performansla samanyoluhaber.com oldu. Ardından yüzde 32 ile haberturk.com gelirken, ensonhaber.com yüzde 18, sabah.com.tr yüzde 17, gazetevatan.com yüzde 13, internethaber.com ise yüzde 12'lik artış kaydetti.

CİHAN
<< Önceki Haber İnternet kullanıcıları Samanyoluhaber.com'u tercih etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER