Kayahan, Serdar Ortaç'a hayatının şokunu yaşattı

Ünlü sanatçı Serdar Ortaç ile Kayahan arasındaki olay, dikkat çekti. Bunu hiç beklemeyen Ortaç büyük şok yaşadı..

Kayahan, Serdar Ortaç'a hayatının şokunu yaşattı

Usta sanatçı Kayahan, tribüte albümünde şarkı seslendirmek isteyen popçu Serdar Ortaç’ı veto etti. Sebebiyse yıllar önce Ahmet Kaya’ya çatal fırlatan Ortaç’ın tavrını beğenmemesi..

Kan­ser­le sa­va­şan us­ta sa­nat­çı Ka­ya­han, te­da­vi sü­re­cin­de ol­ma­sı­na rağ­men tri­bü­te al­bü­mü için bü­yük bir ti­tiz­lik­le ça­lı­şı­yor. Aj­da Pek­kan, Ni­lü­fer, Gül­ben Er­gen, Tar­kan, Can­dan Er­çe­tin, Se­zen Ak­su, Fun­da Arar gi­bi isim­ler sanatçının sevilen şarkılarını seslendirecek.

Önü­müz­de­ki ay­lar­da pi­ya­sa­ya çı­ka­cak al­büm­de ün­lü pop­çu Ser­dar Or­taç da yer al­mak is­te­di. Bu is­te­ği­ni al­bü­mün pro­dük­tö­rü ara­cı­lı­ğıy­la sa­nat­çı­ya ile­ten Serdar Or­taç, olum­suz cevap alın­ca şo­ke ol­du.

O OLA­YI­ UNUT­MA­DI

Bugün'deki habere göre Ka­ya­han, 1999 yı­lın­da Ah­met Ka­ya'ya ça­tal fır­lat­tı­ğı için Or­ta­ç’­ı al­bü­me al­mak istemediğini belirtti. Sanatçı, “Al­bü­mü­mü le­ke­let­me­m” di­ye­rek pro­dük­tö­rü Mu­rat Yıl­dı­rı­m’­a Ser­dar Or­taç ko­nu­sun­da ke­sin ta­li­mat ver­di.

SON KEŞFİNİ SIR GİBİ SAKLIYOR

Pro­dük­tör Mu­rat Yıl­dı­rım, Mus­ta­fa Ce­ce­li, Meh­met Er­dem ve Mi­ne Ko­şan'ın da al­büm­de yer ala­ca­ğı­nı açık­la­dı. Al­bü­mün di­ğer sür­pri­zi ise is­mi sır gi­bi sak­la­nan 16 ya­şın­da bir genç ola­cak. Ka­ya­ha­n’­ın keş­fi olan üni­ver­si­te­li genç ‘Sa­rı Şe­ke­ri­m’­i söy­le­ye­cek.

<< Önceki Haber Kayahan, Serdar Ortaç'a hayatının şokunu yaşattı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER