MC TV yayın hayatına başladı

'Hayatın Aynası' sloganı ile yeni bir döneme başlayan MC televizyonu, toplumun temeli olan 'Kadın ve Aile'yi konu alarak programları ve yeni yüzü ile bugün yayın hayatına başladı.

MC TV yayın hayatına başladı!


Türkiye'nin ilk ve tek 'Kadın, Aile' kanalı olan MC TV, bütün aile bireylerini ekrana çekecek.

MC TV'nin görev kabul ettiği hedefi; ailenin temeli olan kadının, aile ve toplum içerisinde hak ettiği yere ulaşmasını ve ayakları altına cennetin serildiği annelerin kıymetinin bilinmesini sağlamak.
Yıkılan yuvaların, parçalanan ailelerin, kişiyi içten içe yok eden kötü alışkanlıkların toplumda nasıl cereyan ettiğini ve bunların çözüm ve önerilerini izleyiciye etkili bir biçimde sunmak MC TV'nin vizyonu arasında bulunuyor.



MC TV, aile içerisindeki önü alınamayan problemleri televizyon diliyle anlatıp bütün topluma çareleri ile sunarken, bu konuda çalışmalar yapan, emek sarfeden ve sözü olan herkese söz verecek bir yayın çizgisi izleyecek.


Bazen hüzünlendirip, neşelendirecek, bazen de eğlendirecek olan MC TV, aksiyon, heyecan ve hareketlilikle diğer tv kanalları arasında farkını hissettirecek.
Samanyolu Yayın Grubu'nun bu yeni üyesi, geçmiş ve günümüzle de köprü kurarak, tarihi güzellikleri de günümüze taşımayı hedefliyor.

MC TV FREKANS BİLGİLERİ:
Uydu : Türksat 3A Frekans : 11064 Mhz POL : Vertical ( V) Symbol Rate : 13000 FEC : 5/6


<< Önceki Haber MC TV yayın hayatına başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER