Türkiye seçimini yaptı, zirveye taşıdı

Türkiye ekrana kilitlendi, Samanyolu TV ve Samanyolu Haber TV'yi tercih etti.


  • Türkiye cumartesi gecesi, Samanyolu Yayın Grubu televizyonlarını izledi. 
  • Son bölümünde dershanelerin kapatılması konusunu işleyen Şefkattepe dizisi, en çok izlenen 100 program arasında zirveye çıktı. 
  • Yaptığı haberlerle eğitime vurulan darbeyi gündeme taşıyan Samanyolu Haber ise Prime Time'da en çok izlenen haber kanalı oldu.
Türkiye, cumartesi gecesi Samanyolu Yayın Grubu televizyonlarını tercih etti. Samanyolu Televizyonu ve Samanyolu Haber kanalı birçok kanalı geride bırakarak birinciliğe oturdu. 

Samanyolu'nda ekrana gelen, kötülüğe karşı savaşanların dizisi Şefkattepe, en fazla seyircinin ekran başında olduğu zaman olan prime time zaman diliminde zirveye çıktı. En çok izlenen 100 program arasında 1. oldu.  

Şefkattepe bu hafta Türkiye gündemindeki dershaneler konusunu işledi. Dizide karanlık odakların yaptığı planlar bir bir deşifre edildi. 

Eğitime vurulan darbeyi günlerdir ekrana taşıyan Samanyolu Haber kanalı da cumartesi gecesi ölçüm sonuçlarına göre, televizyonların en çok izlendiği saatte, tüm haber kanallarını geride bırakarak en çok izlenen haber televizyonu oldu. 

Samanyolu Haber, dershanelerin kapatılmak istenmesi konusunda farklı illerden vatandaşların görüşlerini, yaptığı yayın ve röportajlarla ekrana yansıttı. Samanyolu Haber'i tercih eden seyirciler dershaneler konusunda öğrencilerin, velilerin ve Türkiye'nin önde gelen isimlerinin görüşlerini izledi.

<< Önceki Haber Türkiye seçimini yaptı, zirveye taşıdı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER