MHP'li Aydın: AK Parti'de ne adaletten, ne de kalkınmadan eser kaldı

MHP'li Aydın: AK Parti'de ne adaletten, ne de kalkınmadan eser kaldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon milletvekili adayı Yavuz Aydın, kendi zenginini oluşturan, kendi yandaşına yerel ve ulusal tüm kapıları açan, adında adalet ve kalkınmayı bir arada barındıran AK Parti'de ne adaletten, ne de kalkınmadan eser kaldığını savundu.

Seçim çalışmalarını Akçaabat'ta sürdüren Aydın, dün AK Parti'ye ağıza alınmayacak hakaretler edenlerin bugün 40 yıllık AK Partili gibi meydanlar dolaştığına işaret etti. Aydın, zamanında beğenilmeyen DSP- MHP- ANAP koalisyonunun almış olduğu mali ve sosyal önlemlerle ilk 5-6 yılını iyi bir şekilde değerlendiren Ak Parti'nin bugünkü AK Parti olmadığını ifade etti. AK Partili belediyelerin de AK Parti hükümeti gibi boş vaat şampiyonu olduğunu öne süren Aydın, şunları kaydetti: "Kendi zenginini oluşturan, kendi yandaşına yerel ve ulusal tüm kapıları açan, adında adalet ve kalkınmayı bir arada barındıran AK Parti'de ne adaletten, ne de kalkınmadan eser kaldı. Türk milletinin ümit bağlayarak iktidara getirdiği Ak Parti artık boş vaat partisine döndü. Bakanları, başbakanı ve milletvekilleri her gittikleri illerde tamamlanmayan hatta yer tahsisi yapılamayan projeleri açmaktan da geri durmuyor. Gerçekleşmeyen projeleri halka sunmak vatandaşla dalga geçmekten başka nedir?"

Trabzon'da işsizlik sorununun Türkiye ortalamasının üzerine çıktığını ifade eden Aydın, şu ifadeleri kullandı: "Yaptıkları 9 aylık geçici işçileri İŞKUR ile belediyelere doldurmak ve oy avcılığı yapmaktır. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu da AK Parti'nin genel politikasının bir yansımasıdır. Vaadi çok ama icraatı yoktur. 1Kasım seçimlerinde önce Türkiye'de, ardından yapılacak yerel seçimlerde de Trabzon'da iktidar olup MHP ile halkımızın yüzünü güldüreceğiz. Turizm ve istihdam projelerimizle Trabzon'dan göçü durdurup, şehrimizi yine Karadeniz'in abisi yapacağız."
CİHAN
<< Önceki Haber MHP'li Aydın: AK Parti'de ne adaletten, ne de kalkınmadan... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER