MHP'li Büyükataman: Önceden içimize atılmış kozalar, kabuklarını kırmıştır


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, "Önceden içimize atılmış kozalar, 1 Kasım seçimleri sonrasında kabuklarını kırmış, partimize içeriden ve dışarıdan topyekûn bir taarruz başlamıştır. Daha önce defalarca dile getirdiğimiz 'MHP'yi karıştırma' hamleleri 1 Kasım sonrasında hız ve derinlik kazanmıştır. " dedi.

Son günlerde MHP'nin kamuoyunda tartışmaya açıldığını ve birkaç ismin Genel Başkanlığına aday olduklarını ilan ettiklerini hatırlatan İsmet Büyükataman, yazılı değerlendirmesinde, MHP'de aday olmanın her ülkücünün en doğal ve demokratik hakkı olduğunu belirterek, "Aday olmak nasıl demokratik bir haksa, hak sahibi olanlarımızın davamıza, partimize ve gönüldaşlarımıza karşı sorumlulukları da vardır. Hiç kimse bu sorumluluklarını göz ardı etmemelidir. MHP'yi kamuoyu nezdinde tartışılır hale getirmek, itibarsızlaştırmaya çalışmak doğru olmadığı gibi, bu kimsenin hakkı ve haddi de olmamalıdır. " açıklamasında bulundu.

Büyükataman devamında, "46 yıldır bedel ödemiş bir hareketin 1980 öncesi ve sonrası hafızası olduğunu iddia edenlerin milliyetçiliğin kendi sınırları içine hapsedildiği hezeyanı; MHP'ye, MHP'nin dününe, bugününe, şerefli mazisine hakaret değil midir? MHP'nin 46 yıllık şerefli mazisinin her anında var olan, başta Sayın Genel Başkanımız olmak üzere, 1980 öncesi ve sonrası bu davaya emeği ve hizmeti geçen adsız kahramanları yok sayarak nefsine yenilenler, kendisinden başkasını dava adamı yerine koymayan egosu şişkinler enaniyetlerinin esiri olmuşlardır." ifadelerine yer verdi.

MHP ile ilgili fikir serdedeceklere tavsiyelerinin, Milliyetçi Hareket'e dil uzatma cüretini göstermeden önce çok iyi düşünmeleri ve altından kalkamayacakları hezeyanlarda bulunarak hadlerini aşmamalarını isteyen Büyükataman, şöyle dedi: "Göstereceğimiz müsamahanın sınırı, millet ve devlet bekasının ve partimizin onurunun eleştirilmeye başlandığı yere kadar olacaktır. Gazete köşelerinde, internet sayfalarında, içimizden veya dışımızdan dedikodu imalatı yapan, MHP'ye kefen biçme iştahıyla yanıp tutuşan uyuşuk beyinler, sipariş kalemler nereye kadar fitne ateşine odun atmaya devam edeceklerdir? MHP'nin en ufak gerilemesi bu çevrelere bayram havası yaşatmıştır. Türk Dünyası kan ağlarken bir gün soydaşlarımızı akıllarına getirmeyenler, Türkmen Dağındaki sızıyı, Doğu Türkistan'daki yarayı bir kez olsun yüreklerinin bir köşesinde hissetmeyenler bu hareket üzerine konuşamaz."

"KALBİ TAŞLAŞMIŞ GÜRUH BAŞKA MEŞGULİYET BULSUN"

İsmet Büyükataman, hayatlarında MHP'ye hayrı dokunmamış, anılarımızı paylaşmamış, ülkülerimizi anlamamış, mücadelemize katılmamış, katılsa bile hep kenarda durmuş zihniyeti kömürleşmiş, kalbi taşlamış güruhun kendilerine başka meşguliyet bulmasını istedi.

"Milliyetçi Hareket Partisi'nin birlik ve bütünlüğünü çekemeyenlerin fitne çıkarma gayretleri, tartışma ve hizip çıkarma arayışları boş bir çabadır. Ve mutlaka da terse dönüp sahibini vuracaktır." cümlesini kuran Büyükataman, sözlerini, "Milliyetçi Hareket, ağır tahribatlara rağmen Türk milletinin dimdik ayakta kalmış son burcudur. Ülkücü, İslam'ın bin yıllık sancaktarıdır. Bugün ülkücülere bu kutlu görev yerine Amerika'nın Ortadoğu karakolu elbisesini giydirmek isteyenlere, ülkücüler Türk cihan hâkimiyeti mefkuresini tekrar örtünerek cevap verecektir. Türk ülküsünün, İslam'ın ahlak ve fazilet anlayışının hüküm sürdüğü milli şuuruna Amerikan patiskasının uymayacağını onlara yeniden hatırlatacaktır. Ülkücü, dünya görüşünün siyasi arenadaki temsilcisine yapılan bu hayasızca akını durduracaktır. " şeklinde tamamladı.
CİHAN
<< Önceki Haber MHP'li Büyükataman: Önceden içimize atılmış kozalar,... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER