MHP'li Erdoğan: Koza İpek Grubu'na yapılan anayasal suçtur


MHP Muğla Milletvekili ve parti MYK Üyesi Mehmet Erdoğan, "Koza İpek Grubu'na yapılan baskın ve el koyma hukuksuzdur. Gayri meşrudur, yapılan anayasal bir suçtur." dedi.

Erdoğan, seçim çalışmalarında bulunmak üzere Muğla'nın Yatağan ilçesine geldi. Yatağan MHP İlçe Teşkilatı'nı ve çarsı esnafını ziyaret eden Erdoğan, Koza İpek Grubu'na yönelik baskın hakkında açıklama yaptı. Mehmet Erdoğan, "Bu hukuksuz emri veren kaçak saraydaki zat, aslında 1 Kasım sonrasına hazırlık yapıyor. Çünkü hükümet kurma çalışmaları henüz başlamadan, kaçak saraydaki zat bu kanallara el koydurarak muhalefet partilerinin topluma kendilerini ifade etmesini ve projelerini anlatmasını, nasıl bir hükümet kuracaklarını anlatmasının önüne geçmek istiyor." şeklinde konuştu.

Erdoğan, konuşmalarını şu şekilde sürdürdü: "14 yıldır ülkeyi yöneten AKP tarafından demokrasinin unsurları rafa kalktı. Ülkemizin geldiği nokta hiç iç açıcı değil. Sandık sonuçlarına saygı duyulmadı. Ülkemizde muhalif medyaya yönelik operasyonlar yapılıp kayyum atanıyor. Ülkede demokrasi, hukuk diye bir şey kalmadı. Demokrasinin olabilmesi için temel yapı taşı adalettir, hukuk mekanizmasıdır. 2002'den bu yanan adalete olan güven sarsılmıştır. Adalet mekanizmasında 2 bin 500 kanun çıkartıldı. Bunların hepsi sarayda oturan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın nefsine göre çıkarılan kanunlardır."

MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, 13 ilçeyi mahalle mahalle dolaştıklarını, partinin programını halka anlattıklarını, gittikleri her yerde çok ilgi gördüklerini ifade etti.
CİHAN
<< Önceki Haber MHP'li Erdoğan: Koza İpek Grubu'na yapılan anayasal suçtur Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER