Melek İpek ziyaretçilerle görüşürken kayyumlar yayını kesti


Koza İpek Grubu sahibi Akın İpek'in annesi Melek İpek, Bugün, Kanaltürk binasında geçmiş olsuna gelen ziyaretçileri karşıladı. Anne İpek ile Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal konuşurken görevi devraldığını iddia eden kayyumlar tarafından yayın kesildi.

Koza İpek Grubu sahibi Akın İpek'in annesi Melek İpek Ankara'nın Bugün ile Kanaltürk binasına geldi. İpek, kanala geçmiş olsun ziyaretine gelen parti görevlilerini ve vatandaşları ağırladı. Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal da gelen ziyaretçiler arasındaydı. Anne İpek, "Allah bana ömür verdiği müddetçe ben bunlarla mücadele edeceğim. Benden özür dileyecekler. 'Himmet Dede olayı madenmiş, biz Akın Bey'e para verdi zannettik' diyecekler. Bin kanunlara saygılıyız. Bizim hiç kimseyle çıkar ilişkimiz olmadı." ifadesinde bulundu.

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal da, "Bunlar vatandaş nezdinde nafile çabalar. Zaman zaman sancılar olmuştur, bu sancılardan birine toplum travma yaşıyor. Ama bu memleketin vicdan sahibi insanları var. Bu memlekette her şey açık olarak herkesin bilgisi dahilinde vicdanları sızlayanlar da, kanayanlar da bir gün gereğini yaparlar da iş işten geçmesin." dedi.

Melek İpek ile DP Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın konuşması esnasında İstanbul Bugün ve Kanaltürk binalarına gelen kayyumlar yayını durdurma kararı aldıklarını açıkladı. Görevi devraldıklarını iddia eden kayyumlar yayını kesti. CİHAN
<< Önceki Haber Melek İpek ziyaretçilerle görüşürken kayyumlar yayını... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER