MHP'li meclis üyeleri şehit Müsellim Ünal'ın isminin bulvara verilmesini istedi


MHP Kayseri Develi ilçesi belediye meclis üyeleri, geçen ay PKK terör örgütüne yönelik operasyonda şehit düşen uzman onbaşı Müsellim Ünal'ın isminin bulvara verilmesini istedi.

MHP Develi İlçe Teşkilatı aldığı grup kararı ile MHP Develi Belediyesi Meclis Üyeleri; Adem Sinin, Hacı İbrahim Özkan, İsmail Yücel, Mustafa Güreşçi, Necla Keleş, Seyit Ahmet Gürbüz ve Şükrü Kalkanlı ilçede son yolculuğuna uğurlanan 23 yaşındaki Müsellim Ünal'ın, adının bulvar, cadde ve sokağa verilmesi için Develi Belediyesi'ne dilekçeyle başvuru yaptı.

MHP Develi İlçe Başkanı Adnan Köksal, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "MHP Develi İlçe Teşkilatımızda bu konuyu görüştük, daha sonra Meclis üyelerimiz aracılığıyla grup kararı aldık. Vatan savunması için canlarını feda eden şehitlerimiz ve son şehidimiz Müsellim Ünal'ın isminin Develi'de bulvar, cadde ve sokağa verilmesi ve konunun Meclis gündemine alınması için Develi Belediye'sine de meclis üyelerimizin imzasıyla resmi dilekçe ile başvurumuzu yaptık. Şehitlerimize çok şey borçluyuz, en azından onların adını ilçemizde de yaşatmak istiyoruz. Bu yöndeki talebimizin olumlu karşılanacağı görüşündeyiz" şeklinde konuştu.

Adıyaman'da terör örgütü PKK ile girilen çatışmada şehit düşen Jandarma Uzman Onbaşı Müsellim Ünal, 21 Temmuz günü memleketi Kayseri'nin develi ilçesine bağlı Kulpak mahallesinde toprağa verilmişti. CİHAN
<< Önceki Haber MHP'li meclis üyeleri şehit Müsellim Ünal'ın isminin... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER