Moğolistan'da "2015'in enleri" seçildi


Moğolistan'da internet ortamında yapılan oylamada, farklı kategorilerde 2015'in en iyileri seçildi. Hun İmparatorluğu'nun kuruluşunun 2224. yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen programda "Moğolistan'ın en iyileri" seçilenlere ödülleri takdim edildi.

Ödül töreni, ülkenin prestijli otellerinden biri olan başkent Ulanbator'daki Sunjin Grand Hoteli'nde yapıldı. Sanatçı, oyuncu ve tanınmış kişilerin yanısıra çok sayıda davetlinin katıldığı törene Moğol basını da büyük ilgi gösterdi.

İnternet ortamında yoğun katılımla yapılan oylamada, Moğolistan'da faaliyet gösteren farklı sektördeki bin kurumdan 66'na ödül verildi. Türk ve Moğol girişimciler tarafından kurulan Empathy şirketi okulları bünyesinde faaliyet gösteren Elite Uluslararası Okulu, oylamada kendi alanında Moğolistan'ın en iyi okulu ödülünü almaya hak kazandı.

Aynı şekilde Empathy şirketi yayın organı olan Yeni Dünya Dergisi de kendi kategorisinde birinci seçildi.

Elite Uluslararası Okulu yöneticisi Ahmet Koyuncu, "10'uncu yılını kutladığımız okulumuzun böyle bir başarıyı elde etmesi, bizi çok memnun etti. Bu başarıda emeği olan öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize çok teşekkür ediyorum." dedi.

Empathy Yayınları Müdürü Mehmet Elçi de Yeni Dünya Dergisi'nin başarısından duyduğu memnuniyeti paylaştı. CİHAN
<< Önceki Haber Moğolistan'da "2015'in enleri" seçildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER