Mondi, bölgenin en büyük mağazasını Osmaniye'de açtı

Mondi, bölgenin en büyük mağazasını Osmaniye'de açtı

20 yıldır mobilya sektöründe hizmet veren Mondi, bölgenin en büyüğü olma özelliğini taşıyan 3 bin 300 metrekarelik mağazasını Osmaniye'de açtı.

2015 yılında 107 mağaza açmayı hedeflediklerini belirten ve bu hedefe de Osmaniye'de açtıkları 444 mağaza ile ulaştıklarını belirten Boydan Holding CEO'su Memduh Boydak, "Akdeniz Bölgesi'nde açtığımız 4 mağaza ile birlikte, daha yılı bitirmeden bu hedefe ulaşmış olduk. Yılbaşından bu yana açtığımız yeni mağazaların toplam yatırım tutarı 120 milyon lira civarında. Kazandığımızı işimize yatırarak, ölçeğimizi daha da büyütmek, mobilya markalarımızın küresel hedeflerle yol almasına destek vermek ve nihayetinde ülkemiz için değer yaratmak her zamanki gibi temel hedefimiz olmaya devam edecek." dedi.

Yeni açılan her yeni mobilya mağazası aracılığıyla Türkiye ekonomisine hem de mağaza açılan bölgeye çok yönlü katkı sağladıklarını ifade eden Boydak, "Yıl boyunca açtığımız 107 mağaza ile perakende alanında 1.000 kişiye, üretim tarafında 1.050 kişiye toplamda 2 bin 50 kişiye istihdam sağladık." şeklinde konuştu. Kazandıklarının yine işlerine yatırarak, daha büyütüp markalarının küresel marka olmasını sağlamam ve ülkeye değer oluşturmak temel hedefleri olduğunu ifade eden Boydak, şöyle devam etti: "Sadece mağazacılık alanında bu sene yaptığımız yatırım tutarlarına bakacak olur isek yani Türkiye genelinde açtığımız 107 mağaza ile mobilya perakende sektörüne; 120 milyon TL'lik yatırım yaptık ve 1.000 kişiye de iş olanağı sağladık. Evet sadece mağazacılık alanının da yaptığımız yatırımlar tutarı 120 milyon TL'dir, 2015 yılında mağazacılık alanında yapılan yatırımlar sonucunda da 1.000 kişiye istihdam sağlayarak bu zor günlerde bile ülkemizin gelişimine katkı sağlamaya devam ettik. Grup olarak değerlendirecek olur isek, 2015 yılında 2015 yılında dünyanın en büyük sünger fabrikasını 150 milyon TL yatırımla Kayseri'de açtık ve bu fabrikada 500 kişi istihdam ettik. Üretim ve pazarlama şirketlerimize destek yatırımları yaptık ve toplamda 550 kişiye istihdam sağladık."

Ali, Hamza ve Coşkun Yılmazer kardeşler tarafından Osmaniyelilere en iyi hizmeti sunmak için hazırlanan 3 bin 300 metrekarelik bölgenin en büyük mağazanın açılışı Osmaniye Müftüsü'nün yaptığı duanın arkasından Osmaniye Valisi Kerem Al, Osmaniye Milletvekili Suat Önal, Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak ve mağaza ortaklarından Ali Yılmazer birlikte yaptı. CİHAN
<< Önceki Haber Mondi, bölgenin en büyük mağazasını Osmaniye'de açtı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER