Mudanya'da CHP'liler Büyükşehir'e karşı sessiz eylem yaptı

Mudanya'da CHP'liler Büyükşehir'e karşı sessiz eylem yaptı

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nın izniyle 1955 yılından bu yana kullanım hakkı Mudanya Belediyesi'nde olan Mudanya İskelesi'nin Bakanlar Kurulu kararıyla Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne devredilmesini CHP'liler iskele önünde yaptıkları sessiz eylemle protesto etti.

Mudanya'da Ergül Batman başkanlığındaki CHP Mudanya İlçe Başkanlığı'na bağlı üyeler, Mudanya İskelesi önünde Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin ilçedeki çalışmalarına yönelik sessiz eylem yaptı. Partililer, ağızları bantlı olarak ellerinde tuttukları pankartlarla Büyükşehir'in gerek bir türlü tamamlayamadığı sahil projesini, gerekse de iskelenin kullanım hakkını almasına yönelik girişimini eleştirdi. CHP'liler, 10 dakika boyunca sessiz kaldıkları iskele önünde alkışlarla tepki gösterdi.

CHP Mudanya İlçe Başkanı Ergül Batman, Bursa'dan nefes almak için gelen günübirlikçileri de etkileyen halen tamamlanamayan sahil projesini protesto etmek ve elimizden alınarak Büyükşehir'e verilen Mudanya İskelesi'ne karşı tepki göstermek amacıyla bu eylemi yaptıklarını söyledi. Büyükşehir'e seslerini duyurmaya çalıştıklarını belirten Batman, "Mudanyalılar olarak Mudanya topraklarına sahip çıkacağız, kimseye kaptırmayacağız" dedi.

Partililerin eyleminde, kendi el yazılarıyla hazırladıkları "Güçlü Mudanya, güçlü direniş", "Mudanya'nın hakkını yedirmeyeceğiz", "Hep aldın hiç vermedin Büyükşehir", "Mudanya'yı Mudanya'ya bırak", "Büyükşehir darbe projesi", "Mudanya Büyükşehir'le küçülüyor" yazılı pankartlar dikkat çekti. CİHAN
<< Önceki Haber Mudanya'da CHP'liler Büyükşehir'e karşı sessiz eylem yaptı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER