Muratpaşa'da Kurban Bayramı hazırlıkları tamamlandı

Muratpaşa'da Kurban Bayramı hazırlıkları tamamlandı

Muratpaşa Belediyesi, kurbanlıkların uygun koşullarda satış ve kesimi için gerekli önlemleri aldı. Muratpaşa Belediye Başkan Vekili İbrahim Cephaneci, kurban satış alanını denetledi, hazırlıkları yerinde inceledi.

Kurbanlık hayvan satış ve kesme alanları düzenleyip kullanıma sunan Muratpaşa Belediyesi, denetimlerini de sürdürüyor. Muratpaşa Belediye Başkan Vekili İbrahim Cephaneci, Hayvan Hakları Komisyonu Başkanı Mimar Sinan Özkan ve Veteriner İşleri Müdürlüğü görevlileri ile birlikte kurban satış alanını denetledi. Cephaneci, Topçular Mahallesi Gazi Bulvarı Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) karşısındaki alanda kurbanlık satmaya başlayan esnaf ve kurbanlık hayvan almaya gelen vatandaşlarla görüştü.

Cephaneci, belediye olarak, vatandaşların huzurlu ve sağlıklı bir bayram geçirmeleri için tüm önlemleri aldıklarını belirtti. 2 kurban satış ve 5 kurban kesim alanını hazırladıklarını ifade eden Cephaneci, "Kurban satış alanların sürekli ilaçlanmasını sağlıyoruz. Veterinerlerimiz getirilen tüm hayvanların kayıtlarını kontrol edip, sağlık açısından muayenelerini yapıyor. Zabıta memurlarımız da düzeni ve güvenliği sağlıyor. Muratpaşa'da huzurlu bir bayram yaşanması için tüm önlemleri aldık." dedi. Esnaf ve vatandaşlar, yapılan düzenlemeler ve önlemler için Başkan Vekili Cephaneci'ye teşekkür etti.

ATSO karşısındaki alanda Muratpaşa Belediyesi'nce belirlenen alanda yaklaşık 300 esnaf, kurbanlık hayvan satışını sürdürüyor. Muratpaşa Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü veterinerleri bu alana getirilen tüm hayvanların sağlık kontrollerini yapıyor. Muratpaşa Belediyesi Zabıta, Park ve Bahçeler, Fen İşleri ve Temizlik İşleri müdürlükleri, kamu kurumları için ilan edilen idari izin ve bayram süresince hizmet vermeye devam edecek. Kurban kesim alanlarında Muratpaşa Belediyesi kesim elemanları görev alacak. Vatandaşlar uyarı ve şikayetlerini, 444 80 07 numaralı Turunç Masa Çağrı Merkezi'ne iletebilecek.

Muratpaşa'da kurban kesimleri ise Cumhuriyet Mahallesi Kapalı Pazarı, Yenigün Konuksever Mahallesi Kapalı Pazarı, Kızıltoprak Mahallesi Kapalı Pazarı, Çağlayan Mahallesi Kapalı Pazarı, Konuksever Mahallesi Kapalı Pazarı'nda yapılacak.Bayrami-hazirliklari-tamamlandi-1895088.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber Muratpaşa'da Kurban Bayramı hazırlıkları tamamlandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER