Muratpaşa'da yaşlı evi sayısı 3'e çıktı


Antalya Muratpaşa'da yaşlı vatandaşların kullanımına yönelik hazırlanan yevlerin sayısı 3'e yükseldi. Muratpaşa Belediyesi tarafından hazırlanan yaşlı evinden 60 yaş üstü vatandaşlar yararlanabilecek.

Hazırlıkları tamamlanan Fener Mahallesi Yaşlı Evi için 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü'nde açılış töreni yapıldı. Açılışa bu alandan faydalanacak çok sayıda vatandaş da katıldı. Açılış kurdelesini Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal katılımcılarla birlikte kesti.

Açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Uysal, amaçlarının toplumun herkesimine eşit hizmet vermek olduğunu söyledi. Yaşlıların toplum için değerli olduğunu belirten Uysal, onların kendileri için oluşturulan bu alanlarda da güzel zaman geçirmesini temenni etti. Muratpaşa Belediye Başkanı, "60 yaş üstü vatandaşlarımızın, sosyal hizmetlerimizden etkin biçimde yararlanarak, yaşamlarını daha aktif ve sosyal bireyler olarak sürdürmelerini istiyoruz. Bunun için hizmetlerimiz sürecek." dedi.

Astur Spor Kompleksi içerisinde yer alan Fener Yaşlıevi 60 yaş ve 60 yaş üstü vatandaşlara hizmet verecek. Fener Yaşlıevi'nde; bilgisayar kursu adı altında dijital iletişim ve sosyal medya eğitimi de verilecek.

CİHAN
<< Önceki Haber Muratpaşa'da yaşlı evi sayısı 3'e çıktı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER