Bir Boydak daha tutuklandı!

AKP'nin Boydaklara olan kin bir türlü bitmiyor. Son olarak İşadamı Bekir Boydak, tutuklanırken, Mustafa Sami Boydak'a Ev hapsi verildi.

Hacı ve Memduh Boydak tutuklandı!

Bir Boydak daha tutuklandı!

 İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Cemaat'e karşı yürüttüğü soykırım operasyonları kapsamında gözaltı kararı verilen 380 iş adamından 164'ü, 35 ilde gerçekleştirilen operasyonlarla gözaltına alınmıştı. 

Aynı soruşturma kapsamında 110 işadamının yurt dışında olduğu belirlendi.
 
Gözaltına alınan işadamlarından emniyetteki işlemleri tamamlanan 164 kişi Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na götürüldü. Savcılık tarafından sorgulanan işadamlarından 110'u tutuklanması talebiyle nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilirken, 54'ü serbest bırakıldı.
 
Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne çıkarılan Boydak Holding eski Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak'ın kardeşi işadamı Bekir Boydak, Multinet şirketinin sahibi Yusuf Ziya Gündüz ile Şevket Başev'in de aralarında bulunduğu 42 şüpheli işadamı tutuklandı.
 
ADLİ KONTROL VE EV HAPSİ
 
13 şüpheli adli kontrol uygulanarak tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
 
Mustafa Boydak'ın oğlu işadamı Mahmut Sami Boydak ile birlikte 4 işadamı ise tutuksuz yargılanmak üzere yurtdışı yasağı kararı verilerek serbest bırakıldı, ardından konutlarının terk etmemek üzere adli kontrol altına alınması ve ev hapsi kararı verildi. 51 işadamının nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ndeki sorgusu sürüyor.
<< Önceki Haber Bir Boydak daha tutuklandı! Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER