Nevşehir esnaf kooperatif başkanı 5. kez seçildi


Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin 62. olağan genel kurulunda üyelerin oylarıyla tekrar başkanlığa getirilen Kemal Ay, üst üste beşinci kez seçilmiş oldu.

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin 62. olağan genel kurul toplantısı, Kredi Kefalet Toplantı Salonu'nda yapıldı. Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Genel Başkanı (TESKOMB) Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Ankara Bölge Birliği Başkanı, AK Parti Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Murat Göktürk, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Ankara Bölge Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Kırıkkale Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Osman Cebeci ve çevre illerin kooperatif başkanları ile üyeler katıldı.

Genel Kurul'da konuşan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, genel kurulun esnaflara hayırlara vesile olmasını temenni ettiğini söyledi. AK Parti Milletvekili Murat Göktürk ise yapılan bu seçimin kazananının tüm esnaflar olacağını söyledi.

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Genel Başkanı Abdulkadir Akgül ise geçmişten bugüne Kredi Kefalet Kooperatiflerinin esnafa sağladığı finansal destekler konusunda bilgiler verdi.

Konuşmaların ardından seçimlere geçildi. Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'ne üye olan bin 150 üyeden 820 üye oy kullandı. Kullanılan oylardan 391'ini İsmail Ördü alırken, mevcut başkan Kemal Ay ise 427 oy alarak beşinci kez Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığına seçildi. Yapılan genel kurulda ise 2 oy geçersiz sayıldı.

Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu üyeliklerine Kemal Ay, Bekir Duru, Erdoğan Korkutmaz, Tuncer Gök, Ekrem Doğan, Süleyman Yücefaydalı ve Sinan Öztekin seçildi.
CİHAN
<< Önceki Haber Nevşehir esnaf kooperatif başkanı 5. kez seçildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER