Oda yüzünden tartıştığı kardeşini av tüfeği ile öldürdü


KKTC'nin başkenti Lefkoşa'da kardeşler arasındaki 'oda' tartışması kanlı bitti.

Lefkoşa'da Göçmenköy bölgesinde dün akşam saat 22.30 sıralarında çıkan kavgada, 27 Yaşındaki T.Ö. (E–27) aynı evde yaşadığı ağabeyi Turgut Özdeğirmenci (E–35) ile kalınacak oda yüzünden tartıştı. T.Ö. kendi adına kayıtlı av tüfeği ile 35 yaşındaki ağabeyi Turgut Özdeğirmenci'ye 4 el ateş etti. 2 el göğsüne, 2 el de sırtına ateş edilen Turgut Özdeğirmenci hayatını kaybederken, kardeşi T.Ö. de gözaltına alındı.

Ercan Havaalanı'nda faaliyet gösteren bir şirkette çalışan Turgut Özdeğirmenci, olay yeri inceleme ekiplerinin gerekli araştırmayı yapmasının ardından Lefkoşa Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, ağabeyini öldürmekle suçlanan Turgay Özdeğirmenci'nin polis tarafından sorgulandığı bildirildi.

KKTC'DE BİR HAFTADA İKİ CİNAYET

Bu tür vakıaların çok sık görülmediğ KKTC'de bir haftada ikinci cinayet vakıası ülkede infiale neden oldu. Geçtiğimiz günlerde de Gazimağusa'da bulunan Doğu Akdeniz Üniversitesi'ndeki bir yurtta, şizofren olduğu iddia edilen bir öğrencinin, yaşanan bir tartışma sonrasında oda arkadaşının boğazını keserek öldürmesi ülkede gündeme oturmuştu. CİHAN
<< Önceki Haber Oda yüzünden tartıştığı kardeşini av tüfeği ile... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER