Öğrenci servisi TIR'la çarpıştı: 3 ölü

Ankara'nın Ayaş İlçesi'nde bir tavuk çiftliği çalışanlarının çocuklarını Ayaş Hacı Bahri İlkokulu'na taşıyan öğrenci servis minibüsü ile bir kum ocağına ait TIR kafa kafaya çarpıştı. Kazada her iki aracın ön bölümü hurda yığınına dönerken, minibüsteki 3 öğrenci öldü, aralarında öğrencilerin de bulunduğu 7 kişi yaralandı.

Öğrenci servisi TIR'la çarpıştı: 3 ölü

Kaza, Ayaş'ın Karaçukur mevkisinde sabah saatlerinde meydana geldi. 

Emrehan Öztürk  (34) yönetimindeki kum ocağına ait 06 DT 6103 plakalı TIR, tavuk çiftliğinde çalışan işçilerin çocuklarını Ayaş Hacı Bahri İlkokulu'na taşıyan Beytullah Türk (23) yönetimindeki 06 DH 5230 plakalı öğrenci servis minibüsü ile kafa kafaya çarpıştı. 
ANKARA'NIN AYAS ILCESINDE BIR ILKOKULA OGRENCI TASIYAN OGRENCI SERVISI ILE KUM OCAGINA AIT TIR'IN CARPISMASI SONUCU 3 OGRENCI OLDU, ARALARINDA OGRENCILERIN DE BULUNDUGU 7 KISI YARALANDI. (FOTO: AYAS-ANKARA-<a href='/haberleri/DHA' class='textetiket' title='DHA haberleri'>DHA</a>)

Çarpışmanın etkisiyle yoldan çıkan her iki araç araziye savruldu. 

Kazada servis aracındaki 3 öğrenci hayatını kaybederken, aralarında öğrencilerin de bulunduğu 7 kişi yaralandı. 
ANKARA'NIN AYAS ILCESINDE BIR ILKOKULA OGRENCI TASIYAN OGRENCI SERVISI ILE KUM OCAGINA AIT TIR'IN CARPISMASI SONUCU 3 OGRENCI OLDU, ARALARINDA OGRENCILERIN DE BULUNDUU 7 KISI YARALANDI. KAZADA HER IKI ARACIN ON BOLUMU HIRDA YIGININA DONERKEN, ARACIN MOTOR AKSANI DAGILARAK ARAZIYE FIRLADI. (FOTO: AYAS-ANKARA-DHA)

Yaralılar, kaza yerine gelen ambulanslarla Ayaş Devlet hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

DHA
<< Önceki Haber Öğrenci servisi TIR'la çarpıştı: 3 ölü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER