Öğrenciler sergide, anneler yarışmada hünerlerini sergiledi

Öğrenciler sergide, anneler yarışmada hünerlerini sergiledi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Özel Gonca Kreş ve Gündüz Bakım Evi'nde öğrenim gören minik öğrenciler ve velilerinin hazırladığı 'Şanlı Bayrağım Sergisi ve Cumhuriyet Konulu' resim sergisi ve pasta yarışması düzenlendi.

Abdi İpekçi Sergi Salonu'nda düzenlenen resim ve pasta yarışmasında yapılan hazırlıkların tamamlanmasının ardından jüri üyeleri tarafından 26 öğrenci annesinin hazırladığı pastalar tadıldı. Birbirinden güzel ve şekil verilen pastaların tadımında jüri üyelerinin zorlandıkları görüldü. Yarışmanın tamamlanmasının ardından açılış törenine geçildi.

Törende konuşan Gonca Kreş Sorumlu Müdürü Asım Bölükbaşı, "Eğitim ve öğretimi yaşamın içine alan Gonca Kreş veli ve öğrencileri birbirinden güzel projeler hazırlamışlar. Minik yüreklerindeki kocaman Bayrak, vatan sevgisini siz değerli anne-baba ve ziyaretçileriyle paylaşmak istemişler. İlginize teşekkür eder, ailemizle huzurlu, neşeli, mutlu yarınlar diliyorum. El emeği, göz nuru bu eserlerin mimarları öğrenci ve velilerimizdir." dedi.

Yapılan konuşmanın ardından öğrencilerin atık malzemeler, makarna, nar, gramofon kağıdı, köpük, yılbaşı süsü, talaş, yumurta kırığı ve nohut gibi malzemelerden yaptıkları birbirinden değişik 100 adet çalışmanın bulunduğu Türk bayrağı sergisinin açılışı yapıldı. Açılışa Gazi Refik Özaydın da katıldı. CİHAN
<< Önceki Haber Öğrenciler sergide, anneler yarışmada hünerlerini sergiledi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER