Öğrencilerden müzik resitali

Öğrencilerden müzik resitali

Silifke Atatürk Ortaokulu, Mersin Nevit Kodallı Güzel Sanatlar Lisesi öğretmen ve öğrencilerini misafir etti.

Resim ve Müziği sevdirmek amacıyla Atatürk Ortaokulu'na gelen Mersin Nevit Kodallı Güzel Sanatlar Lisesi öğretmen ve öğrencileri, Silifke Atatürk Ortaokulu koridorlarında öğrencilere mini bir konser verdi. Konsere Atatürk Ortaokulu öğrencileri de alkışlarla eşlik etti. Resim bölümü öğrencileri ise Atatürk Ortaokulu öğrencilerinin portre resimlerini yaptı.

Mersin Nevit Kodallı Güzel Sanatlar Lisesi öğretmen ve öğrencilerine ev sahipliği yapmaktan ve öğrencileriyle buluşturmaktan dolayı memnun olduğunu belirten Atatürk Ortaokulu Müdürü Emre Duru, okulda eğitim dışında öğrencilere sosyal, kültürel anlamda da etkinlikler yaptıklarını, bu etkinlikler kapsamında güzel sanatlara gönül veren tüm öğrencileri birbirleriyle buluşturmayı hedeflediklerini belirtti.

Silifke'ye gelmekten dolayı mutlu olduklarını ifade eden Nevit Kodallı Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Öğretmeni Serdar Çelik, "Nevit Kodallı Güzel Sanatlar Lisesi Mersin merkezde parasız yatılı olarak resim ve müzik eğitimi veren ve yetenek sınavıyla öğrenci alan bir okulumuzdur. Okulumuza yeteneği olan resim ve müziğe ilgisi olan en ücra yerlerdeki öğrencilerden bihaber olmak için ilçelere tanıtım organizasyonları tanıtım konserleri yapıyoruz. Bu kapsamda Silifke Atatürk Ortaokulu bizlere büyük bir misafirperverlik gösterdi. Öğrencilerimizle birlikte Mersin'den Silifke'ye geldik. Nevit Kodallı Güzel Sanatlar Lisesi olarak Silifke ve çevresinde ulaşabileceğimiz yerler olarak öğrencilere resim ve müzik yeteneği olan öğrencilere okulumuzu tanıtacağız ve Silifke'deki yeteneği olan öğrencileri Türk sanatına, ülkemiz adına katkı verecek insanlar olma adına katkımız olursa mutlu oluruz. Resim ve müziğe ilgisi olan bütün öğrencilerimize okulumuzun kapısı her zaman açıktır. Bütün yetenekli öğrencileri güzel sanatlar liselerine bekliyoruz. 8. sınıftan sonra lise eğitimi veriyoruz. Devlet Parasız yatılı olması nedeniyle her yerde öğrencilere ulaşmaya çalışıyoruz her öğrencimizin okullarımızdan faydalanmasını istiyoruz." dedi. CİHAN
<< Önceki Haber Öğrencilerden müzik resitali Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER