Okul Sporları Olimpiyatları 1.Koordinasyon Toplantısı yapıldı


Trabzon'da 11-18 Temmuz 2016 tarihlerinde yapılacak Okul Sporları Olimpiyatları'nın (ISF Gymnasiade), 1.Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi.

Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezi'nde (TOHM) yapılan toplantıya Trabzon Vali Yardımcısı Ayhan Yazgan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı, Türkiye Okul Sporları Federasyon Başkanı Ayhan Pala, Trabzon İl Emniyet Müdür Yardımcısı Erdoğan Boz ve diğer kamu ve kuruluşlardan şube müdürleri ile okul sporları federasyonu yönetimi katıldı.

Vali Yardımcısı Ayhan Yazgan,burada yaptığı konuşmada, 11-18 Temmuz 2016 tarihleri arasında Trabzon'da yapılacak olimpiyatlara en güzel şekilde ev sahipliği yapacaklarını belirtti. Yazgan, organizasyon zamanına kadar sürecek olan koordinasyon toplantıları sayesinde tüm hazırlıkların yapılacağı ve organizasyondan yüz akıyla çıkılacağına inandığını dile getirdi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı da Trabzon'un daha önce 2 büşük organizasyonu alnının akıyla atlattığına değindi. Yazıcı, ISF Gymnasiade'nin Trabzon'a hem sportif, hem de kültürel olarak çok katkısı olacağına inandığını ifade etti.

Türkiye Okul Sporları Federasyon Başkanı Ayhan Pala ise özellikle 14- 18 yaş grubu çocuklar Trabzon'a geleceğini anlattı. Pala, bunun hem şehrin sosyal yönüne, hem de ekonomisine katkılar sağlayacağını söyledi.

Öte yandan, Koordinasyon Toplantısının ikincisinin 22 Aralık 2015 Salı günü yapılma kararı alındı.
CİHAN
<< Önceki Haber Okul Sporları Olimpiyatları 1.Koordinasyon Toplantısı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER