Osman Baydemir: İstediğiniz soruyu sorabilirsiniz, gözaltı olmayacak

Osman Baydemir: İstediğiniz soruyu sorabilirsiniz, gözaltı olmayacak

Kayıt işlemleri için Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) gelen HDP Şanlıurfa Milletvekili Osman Baydemir, gazetecilerle tokalaşırken "İstediğiniz soruyu sorabilirsiniz, gözaltı olmayacak, müsterih olun." dedi.

25. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nin ardından Parlamento'ya giren milletvekilleri mazbatalarını aldıktan sonra kayıt işlemleri için TBMM'ye gelmeye devam ediyor. Meclis'te şimdiye kadar 550 milletvekilinden 394'ü kayıt işlemlerini tamamladı.

Bugün kayıt işlemlerini tamamlayanlar arasında AKP İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık, CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, MHP Balıkesir Milletvekili Recep Çetin, HDP Ağrı Milletvekilleri Mehmet Emin İlhan, Berdan Öztürk, Dirayet Taşdemir, HDP Ardahan Milletvekili Taşkın Aktaş, AKP Çankırı Milletvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu ve HDP Şanlıurfa Milletvekili Osman Baydemir bulunuyor.

Milletvekili rozetlerini kimi vekile çocukları kimisine ise eşi taktı. HDP Şanlıurfa Milletvekili Osman Baydemir, gazetecilerle tokalaşırken "İstediğiniz soruyu sorabilirsiniz, gözaltı olmayacak, müsterih olun." ifadelerini kullandı.

CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, CHP'nin Türkiye'yi yönetebileceğini göstereceklerini söyledi. Türkiye'nin, Cumhuriyet Halk Partisi yönetiminde nasıl bir değişimin gösterdiğini, yurttaşlarının yaşam kalitesinin nasıl yükseldiğini, emeklilerin haklarını nasıl aldığını, Türkiye'nin kişi başına 30 bin dolara nasıl ulaşabileceğini göreceklerini anlatan Yarkadaş, basın mensuplarının sorunlarını düzeltmek için de çalışacağını vurguladı. CİHAN
<< Önceki Haber Osman Baydemir: İstediğiniz soruyu sorabilirsiniz, gözaltı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER