Osmaniye Eczacılar Odası, terör saldırısını kınadı


Osmaniye Eczacılar Odası Başkanı Mehmet Gül, Ankara'daki bombalı saldırıyı kınadı. Saldırının hedefinin Türkiye olduğunu belirten Gül, "Cumartesi günü Türkiye'de yaşanan en büyük terör saldırısında yaşamını yitiren 96 kişinin ailelerine ve yakınlarına başsağlığı ve 400'e yakın yaralıya acil şifalar diliyoruz." dedi.

Başkan Gül, yaptığı açıklamada ülkenin birlikte ve huzur içinde yaşamak istiyorsa toplumsal barışı sağlamaktan geçtiğini ifade etti. Gül, şunları kaydetti: "Ülkenin kalbinde yaşanan bu terörist saldırının barışa, özgürlüğe, adalete ve demokrasiye yapılmış olduğunun tüm toplum kesimlerince idrak etmemiz gerekiyor. Bizler sağlık çalışanları olarak, halkın sağlıklı yaşama hakkının, yaşam hakkının ve güvenlik hakkının Anayasa ile devlete verilmiş bir görev olduğunu hatırlatmak istiyor, Toplumsal barışı korumak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Çünkü ölenler biziz, bizim insanımız."

Başkan Gül son olarak, eczacılar olarak ulusal yas süresi boyunca eczane vitrinlerini karartacaklarını ve eczacıların önlüklerine siyah kurdele takacaklarını bildirdi. CİHAN
<< Önceki Haber Osmaniye Eczacılar Odası, terör saldırısını kınadı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER