Osmaniye PTT Başmüdürü: Başarımızda halka verdiğimiz güven yatmaktadır

Osmaniye PTT Başmüdürü: Başarımızda halka verdiğimiz güven yatmaktadır

Osmaniye PTT Başmüdürü Akın Akıncı, Türkiye Cumhuriyeti'nin köklü kurumlarından PTT'nin, her zaman haberleşme alanındaki yeniliklerin uygulayıcısı olduğunu belirtti. Akıncı, "PTT' nin başarısının başarının temelinde, halkımıza ülkenin her köşesinde en kaliteli hizmeti sunma anlayışı ve 175 yıllık tarihi geçmişin verdiği gurur ve güven yatmaktadır." dedi.

23 Ekim 1840 tarihinde kurulan PTT'nin 175. Kuruluş Yıldönümü dolayısı ile yaptığı basın açıklamasında Akıncı, PTT'nin sürekli yükselen beklentilerine cevap verebilmek amacıyla, klasik posta hizmetlerinin yanı sıra lojistik ve bankacılık sektöründe de söz sahibi olduğunu anlattı. Akıncı, "Osmaniye Başmüdürlüğümüz sorumluluk sahasında otomasyona açık 5 merkez, 15 şube, 8 acente olmak üzere toplam 28 işyeri bulunmakta ve bu iş yerlerimizde 175 PTT çalışanı halkımıza en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz." diye konuştu.

Osmaniye PTT Başmüdürü Akın Akıncı son olarak Osmaniye Fakı uşağında gelen yoğun istek üzerine 2 ay içerisinde yeni bir şube açılacağınının müjdesini verdi.
CİHAN
<< Önceki Haber Osmaniye PTT Başmüdürü: Başarımızda halka verdiğimiz... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER