Otomobil takla attı: 3 yaralı


Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 3 kişi yaralandı. Yaralılar Zonguldak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza saat 16.00 sularında Zonguldak-Ereğli karayolu Elmacı köyü yol ayrımında meydana geldi. 67 AU 519 plakalı otomobil sürücüsü Yusuf Bozkurt (40), Zonguldak'tan Ereğli istikametine giderken Elmacı köyü yol ayrımında direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobilde bulunan sürücünün eşi Serap (29) ve 6 yaşındaki oğlu Arda yaralandı. Yaralıların yardımına diğer araç sürücüleri ve vatandaşlar koştu.

Olay yerine çağırılan 112 ekiplerinin ilk müdahalesini yaptığı yaralılar daha sonra Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil serviste tedavisine başlanan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Kazada hurdaya dönen otomobil çekici ile olay yerinden kaldırıldı. Polis kazayla ilgili tahkikat başlattı.Otomobil-takla-atti-3-yarali-1909825.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber Otomobil takla attı: 3 yaralı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER