www.siraliotogaz.gen.tr"/> www.siraliotogaz.gen.tr sitesi tarafından, halkımızın yoğun talep gösterdiği otogaz ile ilgili olarak “Hangi Marka LPG Kiti Kullanıyorsunuz?” anketi yapılıyor."/> , www.siraliotogaz.gen.tr, , sitesi, tarafından,, halkımızın, yoğun, talep, gösterdiği, otogaz, ile, ilgili, olarak, “Hangi, Marka, LPG, Kiti, Kullanıyorsunuz?”, anketi, yapılıyor."/> www.siraliotogaz.gen.tr"/>

Hangi marka LPG kiti kullanıyorsunuz?

Türkiye'nin en büyük otogaz portalı olan, www.siraliotogaz.gen.tr sitesi tarafından, halkımızın yoğun talep gösterdiği otogaz ile ilgili olarak “Hangi Marka LPG Kiti Kullanıyorsunuz?” anketi yapılıyor.

Hangi marka LPG kiti kullanıyorsunuz?

Böylelikle otogaz konusuna ilgisi olan herkesin hem ankete katılmasını hem de www.siraliotogaz.gen.tr sitesine ücretsiz üye olmaları halinde LPG kitleri ve otogaz teknolojileri konusunda yorum yapmaları, forumlara katılmaları ve bilgi paylaşımı gerçekleştirmeleri sağlanıyor. Sitede “Hangi Marka LPG Kiti Kullanıyorsunuz?” konulu ankette yer alan markalar; Atiker, Brc, Lovato, Tartarini, Zavoli, Landirenzo, Kme, Fema, E-Gas, Okcan, Vogas, Aldesa olup katılımcıların oyları ile ülkemizde en çok tercih edilen LPG markası belirlenmiş olacak. Ayrıca siteye ücretsiz üye olunması halinde, sitede yer alan üye kuruluşların hediye ve kampanyalarından yararlanılabilmektedir. Tek yapılması gereken sitenin ana sayfasında bulunan ankete 3 saniyenizi ayırıp işaratlemeniz ve hemen siteye üye olup, sitede kayıtlı üye kuruluşların kampanya ve hediyelerinden yararlanmanızdır. Sitede yapılan anketler sürekli güncellenmektedir. Bir sonraki anket “Katkılı LPG mi, Katkısız LPG mi?” olacaktır. Sitede otogaz ile ilgili tüm bilgilere, forumlara, otomotiv sektöründe iş arayanlara, otomotiv sektöründe işçi arayanlara, otogaz ve otomotiv sektöründe en son teknolojilere rastlayacaksınız.
<< Önceki Haber Hangi marka LPG kiti kullanıyorsunuz? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER