Özel Alpaslan Ali Can Koleji'nden TEOG başarısı


Burdur'da 15 yıldır faaliyet gösteren Özel Alpaslan Ali Can Ortaokulu, TEOG sınavına damgasını vurdu.

25 ve 26 Kasım 2015 tarihlerinde gerçekleştirilen ve Türkiye genelinde 1 milyon 174 bin 427 öğrencinin katıldığı sınavda Özel Alpaslan Ali Can Ortaokulu hem ferdi hem de kitlesel başarıya imza attı.

Okul Müdürü Nuri Yıldız, "TEOG sınavında 6 branşta 120 soruda; 3 öğrenci 1'er yanlış, 2 öğrenci 2'şer yanlış, 3 öğrenci 3'er yanlışı var ve 120 soruda öğrencilerimizden Alaaddin Gülmüş, İrem Bedur ve Aybüke Kübra Turan 119, Nazire Zehra Yılmaz ve Ece Hız 118, Ceyda Ay, Ayşenur Ergin ve Salih Yılmazcan 117 doğru yaparak büyük bir başarıya imza atmıştır." diye konuştu.

Sınava 34 öğrencinin girdiğini söyleyen Yıldız, 700 puan üzerinden hesaplanan TEOG da okul ortalamalarının 607,70 olduğunu ve 120 soruda 105,18 doğru ortalamalarının olduğunu kaydetti.

Bu sonuçlarla hem ferdi hem de kitlesel başarı olarak Burdur'un başarısına katkı sağlamaktan onur duyduklarını, öğrencilerinin bu başarısını Nisan ayında yapılacak TEOG sınavında da göstermelerini beklediğini ifade eden Yıldız, öğrencilerinin başarısı adına hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını, öğrencilerinin daima yanlarında olduklarını ve başarıda emeği geçen öğrenci, öğretmen ve velilerini tebrik ettiğini söyledi.

Sınavlarda büyük başarı elde eden Burdur Özel Alpaslan Ali Can Koleji öğrencilerine okul idareci öğretmenleri pasta ikram etti.

CİHAN
<< Önceki Haber Özel Alpaslan Ali Can Koleji'nden TEOG başarısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER