ÖZEL - Şevval Sam: Barışa dair bir albüm bu


Sanatçı Şevval Sam, 'Toprak Kokusu' adlı albümün imza töreninde yaptığı konuşmada albümün barışa dair olduğunu söyledi. Kültürel açıdan çok zengin bir coğrafyada yaşadığımızı anlatan Sam, herkesin üzerine düşen görevi yapması gerektiğini kaydetti.

Sanatçı Sam, Ankara'da bir alışveriş merkezinde hayranlarıyla buluştu. Hayranlarının yanında getirdikleri 'Toprak Kokusu' albümünü imzalayan Sam, tüm hayranlarıyla fotoğraf çektirdi. İmza gününün ardından Cihan Haber Ajansı mikrofonlarına konuşan Sam, albümü ile ilgili bilgi verdi. Kültürel açıdan çok zengin bir coğrafyada yaşadığımıza değinen Sam, "Aslında şu anda en çok ihtiyacımız olan barışa dair bir albüm bu. Üzerinde yaşadığımız coğrafya çok zengin bir coğrafya. Kültürel açıdan. Her ne kadar biz bunun kıymetini çok da bilemiyor olsak da buna dair herkes üzerine düşen görevi yapmalıdır diye düşünüyorum. Bunun farkındalığını yaratmak için. Benim üzerime düşen görev şarkı söylemek. Daima barış için söyledim. Bu albümü de aslında barışı çağırmak için yaptım." dedi.

Albüme gelen olumlu tepkilerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Sam, halkın kendisini ödüllendirdiğini söyledi. Sam, albüme gelen tepkilerin barış isteyenlerin bir ispatı olduğunu sözlerine ekledi.
CİHAN
<< Önceki Haber ÖZEL - Şevval Sam: Barışa dair bir albüm bu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER