Özel Sungurbey Lisesi'nden büyük başarı


NİĞDE (CİHAN)- Özel Sungurbey Lisesi genç kızlar Badminton takımı Mersin'de yapılan bölge şampiyonasında Adana, Antalya, Nevşehir, Hatay, Isparta, Karaman, Kilis, Manisa, Mersin ve Osmaniye illerinin katıldığı şampiyonada tüm maçlarını alarak namağlup bölge şampiyonu oldu. Bir öneki yıldada bölge şampiyon olan Özel Sungurbey Lisesi badminton kız takımı bu yılda geleneği bozmadı.

8-12 nisan tarihleri arasında Erzincan'da yapılacak olanTürkiye şampiyonasında Özel Sungurbey badminton takımı bölgeyi ve Niğde'yi temsil edecek.

Badminton koordinatörü ve okul müdür yardımcısı Beden Eğitimi Öğretmeni Yüksel Özdemir, "Azimli ve disiplinli bir çalışma neticesinde bu başarı gelmiştir. Beden eğitimi zümremizde başarıda emeği geçen Merve Tuğba ve Sadettin Deveci öğretmenlerimize badminton antrenörümüze teşekkür ediyorum." dedi.
Okul müdürü Ahmet Korkmaz, "Yurt içi ve yurt dışındaki üniversiteler artık salt başarı gösteren öğrencilerden ziyade, sportif, kültürel ve proje alanında başarı gösteren üretken öğrenciler istiyorlar. Bunun için her öğrencinin, bir spor branşında, sosyal ve kültürel aktivitede, üretken ve dinamik olmasını istiyoruz. Badmintondaki başarımızda öğrencilerime, öğretmenlerime ve velilerimize çok teşekkür ediyorum." dedi CİHAN
<< Önceki Haber Özel Sungurbey Lisesi'nden büyük başarı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER