Paletli yüzme kulüpler arası gençler Türkiye şampiyonası Bursa'da başlıyor


Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF) 2016 yılı planlı faaliyetlerinden olan Paletli Yüzme Kulüpler Arası Gençler Türkiye Şampiyonası Bursa'da başlıyor.

25 spor kulübünün katılacağı şampiyonanın gerçekleşeceği Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atıcılar Olimpik Yüzme Havuzu, bayanlar ve erkekler kategorisinde mücadelelere sahne olacak.

26-28 Şubat tarihleri arasında yapılacak yarışmalarda sporcular çift palet ve mono palet disiplinlerinde mücadele edecekler.

Sualtı sporlarında dünya çapında son yıllarda elde edilen başarıların, bu spor dallarında ülkemizin geldiği noktayı gösterdiğini belirten TSSF Başkanı Doç. Dr. Şahin Özen, "Genç sporcumuz Can Batır'ın, paletli yüzmede World Cup'ta geçen yıl bizlere yaşattığı birinciliğin heyecanını hala yaşıyoruz. Bu şampiyonluk yarışmalarını, gelecekteki uluslararası başarılarımızın bir provası olarak değerlendiriyorum. Katılan bütün kulüplere ve sporculara şimdiden başarılar diliyor, yeni rekorlar bekliyoruz" dedi.

Paletli Yüzme Kulüpler Arası Gençler Türkiye Şampiyonası'nda müsabakalar 26 ve 27 Şubat'ta saat 10.00 ile 18.00 arasında yapılırken şampiyonanın son günü olan 28 Şubat Pazar günü müsabakalar 09.30 ile 13.30 arasında yapılacak, kapanış ve madalya töreni ise aynı gün saat 14.30'da başlayacak.
CİHAN
<< Önceki Haber Paletli yüzme kulüpler arası gençler Türkiye şampiyonası... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER