Perinçek: Bu başarımızı Mehmetçiğe armağan ediyoruz


Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nde (AİHM) kazandığı başarıyı Mehmetçiğe, teröre karşı vatan savunması yapan emniyet güçleri ve polise armağan ettiğini söyledi.

Doğu Perinçek'in İsviçre'ye karşı açtığı davada Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM), soykırım inkarını ifade özgürlüğü kapsamında saydı. Kararın ardından Frankfurt'tan dönen Doğu Perinçek, Atatürk Havalimanı'nda partililer tarafından karşılandı. Partililer sık sık 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' sloganları attı. Perinçek gelmeden önce havalimanında geniş önlemler alındı. Otomobillerin bulunduğu noktalar köpeklerle arandı. Havalimanında kendisi için hazırlanan platforma çıkan Perinçek, milletçe verilen büyük bir mücadelenin dün hasadını kaldırdıklarını söyledi.

Ermeni soykırımının yalan olduğunu ifade eden Perinçek, Paris'te Avrupa başkentlerinde, Amerikalarda hukuk zaferinin kazanıldığını dile getirdi. Perinçek, katkısı olan herkese başta Rauf Denktaş olmak üzere yürekten teşekkür etti.

Perinçek, "Buradan kara günlerde bu ağır sıkıntılı günlerde milletimize sesleniyoruz. Eğer biz Türk milleti olarak sımsıkı birleşirsek Türkiye'nin bütün imkan ve yeteneklerini doğru bir önderlik altında Atatürk rotasında sımsıkı birleştirirsek bizim kazanamayacağımız başarı yoktur. Türkiye'ye dayatılan AB'ye, ABD'nin 'Güneydoğu'da özerklik yapacaksın', 'Ermeni soykırımı yalanını tanıyacaksın', Kıbrıs'tan Türk ordusu geri çekilecek', 'Bizim dayattığımız Kemal Derviş ekonomisiyle borca batacaksın' dayatmadan birini milletimizin gücüyle yerle bir ettik." dedi.

'ATIN AMERİKAN SİLAHLARINI ONURUNUZU KAZANIN'

ABD'nin PKK, PYD adıyla piyonlarını sürdüğünü belirten Doğu Perinçek, "Eline Amerikan silahlarını veriyor. Buradan onlara sesleniyoruz. Atın elinizdeki o Amerikan silahlarını. O Amerikan silahlarıyla kardeşinizi mi vuracaksın, komşusunuz mu arkadaşınızı mı vuracaksın? Ne yapacaksınız o Amerikan mayınlarıyla, silahlarıyla? Atın o Amerikan silahlarını onurunuzu kazanın." diye konuştu. Perinçek, kazandığı başarıyı Mehmetçiğe armağan ettiğini sözlerine ekledi. CİHAN
<< Önceki Haber Perinçek: Bu başarımızı Mehmetçiğe armağan ediyoruz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER