Polisten vatandaşlara uygulamalı trafik ışığı eğitimi


Kırşehir Toplum Destekli Polislik (TDP) Şubesi 'Güvenli Trafik Güvenli Yarınlar Projesi' kapsamında yayalara trafik işaretleri ile ilgili kent merkezinde bilgilendirme çalışması yaptı.

İl Emniyet Müdürlüğü'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "TDP Şubesi ve Trafik ekipleri ile birlikte kent merkezindeki işlek kavşaklarında yayalara yönelik trafik düzeni ve güvenliği açısından uyulması zorunlu olan trafik işaretleri ile ilgili bilgilendirme çalışması yapıldı. Vatandaşlarımızda trafik düzeni ve trafik işaretlerine duyarlılığı artırmak amacıyla yapılan çalışma ile kontrolsüzce yola çıkan ve kırmızı ışıkta karşıya geçmeye çalışan yayalar uyarılmış ve güvenli geçiş konusunda bilgilendirilmiştir." denildi.

Üzücü olayların yaşanmadan önüne geçilmesinin amaçlandığı belirtilen çalışma sonrası yapılan açıklamada, "Vatandaşlarımızın kendi can ve mal güvenliği açısından trafik kurallarına uymalarını ve kural ihlalleri ile ilgili olarak karşılaştıkları durumları '155 Polis İmdat' hattına bildirmelerini önemle rica ediyoruz. Huzurlu bir Kırşehir için önleyici polislik hizmetlerine yönelik çalışmalar kararlılıkla devam edecektir." ifadeleri kullanıldı. CİHAN
<< Önceki Haber Polisten vatandaşlara uygulamalı trafik ışığı eğitimi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER