Başbakan Erdoğan o ses kaydını da Cemaat'e yıktı!

Savcılık, Suriye toplantısı ses kaydıyla ilgili soruşturmayı yeni başlattı ama Başbakan yine hizmet hareketine iftira attı..

Başbakan o ses kaydını da Cemaat'e yıktı!

Suriye konusunda yapılan gizli toplantının ses kaydının internette yayınlanması Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Dışişleri Bakanlığı bunun ulusal güvenliğe yönelik alçak bir saldırı olduğunu açıkladı. Cumhuriyet Başsavcılığı hemen soruşturma başlattı. Ancak Başbakan daha bu aşamada faturayı hizmet hareketine kesti peşinen suçlu ilan etti.

Başbakan haftalardır yaptığı delilsiz ispatsız ithamlarına bir yenisini daha ekledi. Dışişleri Bakanlığı'nda yapılan gizli toplantının sosyal medyaya sızdırılan ses kaydından hizmet hareketini sorumlu tuttu ve "Bu Pensilvanya ihanet içinde. YouTube bugün bir şey düşürdüler. Ulusal güvenliğimizle ilgili, Süleyman Şah Türbesi'yle ilgili bir görüşme yapılıyor. Bunu bile Youtube düşürdüler. Bu ahlaksızlıktır, bu adiliktir, bu alçaklıktır, bu namussuzluktur. Bunların inine gireceğiz." diye konuştu.

Başbakan her fırsatta kendisiyle ilgili konular tartışılırken müddei iddiasını ispatla mükelleftir diyor. Ancak hizmet hareketi söz konusu olduğunda itham ve iftira atmakta hiç bir mahsur görmüyor. Yine aynısını yaptı. Daha Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın konuyla ilgili soruşturma başlattığı dakikalarda Başbakan, "Şu hale bak ya. Bu kadar önemli bir görüşmeyi ortam dinlemesi yaparak sen kime servis yapıyorsun? Bunların inine gireceğiz." ifadeleriyle kendince suçluyu buldu ve ilan etti. 

Gizli toplantıyı dinleyenlerin ve bu kayıtları sızdıranların bulunup ortaya çıkarılması gerekirken, Başbakan elinde hiçbir delil olmadan, hiçbir hukuku tanımadan hizmet camiasına iftira atmaktan çekinmiyor.
<< Önceki Haber Başbakan Erdoğan o ses kaydını da Cemaat'e yıktı! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER