Belediye Başkanına yumruk atınca olanlar oldu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı kreş açılışında Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz'e yumruklu saldırıda bulunan kişi kreş çocukların da bulunduğu odada dakikalarca dövüldü.

Belediye Başkanına yumruk atınca olanlar oldu

Sağlık durumu iyi olan Başkan Altınok Öz saldırganı tanımadığını, saldırının nedenini de bilmediğini söyledi. 

BAŞKANA YUMRUK

Kreş açılışı sırasında Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz'ün bulunduğu nokta bir anda karıştı. Başkana yumruk atan saldırgana çevredekiler hemen müdahale etti. Aralarında başkanın korumalarının da bulunduğu kişiler, etkisiz hale getirilen saldırganı yumruklamaya başladı. Başkanı yumraklayan saldırgan, çok sayıda kişi tarafından yumruklanarak bir odaya sokuldu


KREŞ ÇOCUKLARININ GÖZÜ ÖNÜNDE

Yumruklu saldırgan sokulduğu odada da dövüldü. Bu sırada bazılarının kızgın kişileri yatıştırmaya çalıştığı, ancak bunu başaramadığı görüldü. Bütün bunlar o sırada odada bulunan kreş çocuklarının gözü önünde oldu.

"POLİSİ ÇAĞIRIN"

Odada tamamen etkisiz hale getirilen saldırgan polisin çağırılmasını istedi, ama bu sırada yine kızgın kişilerin yumruklarına hedef oldu. Sonunda polis olay yerine geldi, ve başkanı yumruklayan kişiyi polis merkezine götürdü.

BAŞKAN ÖZ: TANIMIYORUM

Olaydan sonra konuşan Kartal'ın CHP'li Belediye Başkanı saldırganı da saldırının nedenini de bilmediğini söyledi.

BABASINI KÖPEK ISIRMIŞ

Olaydan sonra polis merkezine götürülen saldırganın adınının İrfan Yücesoy olduğu, babasının bir köpek tarafından ısırılmasından ötürü şikayetçi olduğu, bu diyalog sırasında başkana yumruk attığı öğrenildi. 
<< Önceki Haber Belediye Başkanına yumruk atınca olanlar oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER