CHP'lilere ilginç 'vatandaşın kalbine giden yol' tarifi

İşte seçim kazandıran öneriler: Kanıt gösterin, ev ev gezin, mektup yollayın, herkese dokunun...

CHP'lilere ilginç 'vatandaşın kalbine giden yol' tarifi

Ankara'da toplanan CHP'li belediye başkanları için iki günlük program düzenledi. Toplantıda CHP'li başkanlar seçime motive edilmeye çalışıldı.

ÖNCE SOL SEÇMENİ GARANTİLEYİN SONRA AÇILIN

Yerel seçimlere hazırlanan CHP'li belediye başkanlarına teşkilatlarda uygulayacakları seçim kazanma yolları anlatıldı. Anlatan Fransa'da Sarkozy'ye karşı seçimi kazanan Hollande'ın kampanyasını yürüten profesyonel bir ekip
CHP'lilere seçim kazanma dersi veren şirket aynı zamanda Avrupa'da birçok partiye de seçimde yol gösteriyor. Peki CHP'lilere nasıl bir yol haritası çizildi ? Birinci tüyo; "önce sol seçmeni güvence altına alın, sonra kararsızlara ve sağ seçmene doğru açılın." 
CHP'li başkanlara verilen bir diğer tüyo da; oy alınamayacak seçmene fazla yatırım yapmama tavsiyesi oldu. Adayı erken açıklama da bir diğer tavsiye. 

"VATANDAŞIN KALBİNE GİDEN YOLU BULUN"

Fransız uzmanlar CHP'lilere "vatandaşın kalbine giden yolu bulun" dedi. Zor durumdaki vatandaş ile bağ kurun, ona kendisinden bahsedin diye de ekledi. İşte diğer bazı taktikler: Vaatlerinize kanıt gösterin, kapı kapı dolaşın, sosyal medyayı kullanın, mektup gönderin, herkese dokunun...
CHP'li 160 belediye başkanının katıldığı seçim kazanma dersi programı 3 buçuk saat sürdü.

SAMANYOLUHABER.COM
<< Önceki Haber CHP'lilere ilginç 'vatandaşın kalbine giden yol' tarifi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER