Devlet Bahçeli faturayı kime kesti?

BDP'li milletvekillerinin Kandil ile görüşmesine sert çıkan Devlet Bahçeli, faturayı Başbakan Erdoğan'a kesti.

Devlet Bahçeli faturayı kime kesti?

MHP'nin grup toplantısında gündem, yine çözüm süreciydi. BDP'li vekillerin Kandil'de terör örgütü elebaşlarıyla görüşmesine tepki gösteren Bahçeli, hem BDP'ye, hem de AK Parti'ye yüklendi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: "BDP'LİLER HAKKARİ'DEKİ KUCAKLAŞMALARINI DAHA İLERİYE TAŞIMIŞLAR, BU KEZ DE AKP MÜŞAHİTLİĞİ ALTINDA ÖZLEMLERİNİ KANDİL'DE GİDERMİŞLERDİR."

Başbakan, BDP'lilerin teröristlerle kucaklaşmasına çok sert çıkmıştı. Bahçeli, Erdoğan'a "Şimdi niye aynı tavrı göstermiyorsun?" diye sordu. 

MHP Lideri Bahçeli: "BAŞBAKAN'DAN EN KÜÇÜK BİR ELEŞTİRİ GELMEMİŞTİR. PEKİ, SORARIM SİZLERE, HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSAN DİLSİZ ŞEYTAN DEĞİL MİDİR? BU KISA SÜREDE DEĞİŞEN NE OLMUŞTUR?"

Bahçeli tutanak krizini de değerlendirdi." Olayın üzeri kapatılacak "dedi.

Bahçeli: "ANLAŞILAN SIZINTININ İHALESİ BDP'DEKİ ÇAYCI, FOTOKOPİCİ VE ODACILARIN ÜZERİNE KALACAK, BU ŞEKİLDE ÇAKMA BİR KURBAN VE KURBANLAR LİSTESİ SUS PAYI OLARAK AKP'YE İLETİLECEKTİR."

Terör örgütü PKK'nın elindeki devlet görevlilerini serbest bırakması için başlatılan çalışma da Bahçeli'nin tepkisini çekti.

Bahçeli: "TÜRK MİLLETİ ÖYLE BİR KUDRETTİR Kİ, PKK'NIN ELİNDE TUTTUĞU VATAN EVLATLARI HER NEREDE İSE ARANIR, BULUNUR VE HAİNLERİN DE CİĞERİ SÖKÜLÜR. ÖNEMLİ OLAN BUNU GÖSTERECEK SİYASİ İRADEYE, SİYASİ KARARLILIĞA VE SİYASİ CESARETE SAHİP OLMAKTIR."
<< Önceki Haber Devlet Bahçeli faturayı kime kesti? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER