Egemen Bağış'tan skandal 'ölü sevici' tweeti

Egemen Bağış, Siirt mitinginde Twitter hesabından çözüm sürecini hedef aldıklarını iddia ettiği çevrelere ölü sevici yakıştırmasında bulundu.

Egemen Bağış'tan skandal 'ölü sevici' tweeti

Yolsuzluk ve rüşvet iddialarının odağındaki isimlerden olan ve 3 kez, toplamda 1.5 milyon dolar rüşvet alma iddiasıyla hakkında fezleke hazırlanan Egemen Bağış Twitter hesabından provokatif olarak adlandırılabilecek bir mesaj paylaştı.

Türkiye, dün hayatını kaybeden 14 yaşındaki çocuk Berkin Elvan'ın cenazesini konuşurken eski bakanlardan Bağış, adresi belirsiz 'nekrofil' göndermeli bir paylaşımda bulundu. 

'Terörün bitmesinden ve kardeşliğimizden rahatsız olup çözüm sürecini hedef alan nekrofillere de gereken cevabı milletimiz 30 Mart'ta verecek.' diye yazan Egemen Bağış'ın neyi kast ettiği tam olarak anlaşılamadı. 


Bazı Twitter kullanıcıları Egemen Bağış'a tepki gösterirken ''Bu kalabalığa "nekrofil" demenin hesabını er geç sormazsak,biz de adam değiliz. Fazla konuşma git fezlekeni çalış'' ve  ''Çocuğu için ağlayan halka 'ölü sevici' diyen Egemen Bağış'ın, kendini aklayacağı ne bir sandık, ne bir mahkeme, ne de öte dünya var.'' gibi onlarca cevap yazıldı

NEKROFİL NEDİR?

Türk Dil Kurumu'na göre 'ölü sevici' manasını taşıyan nekrofili, cinsel hastalık ve sapıklık olarak biliniyor. 
<< Önceki Haber Egemen Bağış'tan skandal 'ölü sevici' tweeti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER