Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a hodri meydan!

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan'a yüklendi ve 'hodri meydan' göndermesi yaptı..

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a hodri meydan!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun hedefinde Başbakan Erdoğan vardı. Erdoğan'a yolsuzluk dosyası polemiği üzerinden yüklenen Kılıçdaroğlu "hodri meydan" dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu, hükümete yolsuzluk iddiaları üzerinden "Senin gözlerin kör mü? Kutuların kasaların içinde paraları görmüyor musun?" diye yüklendi. Gaziantep'te aday tanıtım töreninde konuşan Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan'ın Mustafa Sarıgül hakkındaki dosya iddiasına ""Diyorsun ki dosya var al dosyaları şak şak önüme koy bende mahcup oldum diyeyim." sözleriyle cevap verdi. 

Başbakan'ı televizyonda tartışmaya çağıran Kılıçdaroğlu, "hodri meydan" dedi ve şunları söyledi:

"İstediğin gazetecilerle istediğin TV kanalında adam gibi çık hesaplaşalım. Diyor ki hakkında dosya var açıklayacağım.. Açıklamazsan namertsin."

CHP Genel Başkanı, İzmir Urla hakkında bir yolsuzluk iddiası daha hatırlattı ve "Birinci derece sit alanı kazmayı vursan tarihi eser çıkıyor.bir mütahhit telefon ediyor Erdoğan'a abi diyor, abi diyor ben buraya villa yaptıracağım vali bana engel oluyor diyor adam gibi adamsan valiyi niye sürdüğünü çık bu millete anlat. Bu villaların parasını sen mi ödedin birisi mi verdi çık bunu da açıkla." dedi.

Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın TÜSİAD Başkanı Muharrem Yılmaz'ı ihanetle suçlamasını da değerlendirdi. CHP Lideri, "Bu ülkede kimse kimseyi ihanetle suçlamamalı vatanseverlik kimsenin tekelinde değil." diyerek Yılmaz'a sahip çıktı.
<< Önceki Haber Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a hodri meydan! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER