Kılıçdaroğlu'ndan seçim öncesi zamma ilk tepki

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hakim ve savcıların maaşlarına yapılacak zammın ‘siyasal bir rüşvet’ olduğunu söyledi.

Kılıçdaroğlu'ndan seçim öncesi zamma ilk tepki

Kemal Kılıçdaroğlu CHP’nin 91. kuruluş yıldönümü dolayısıyla sabah ki Anıtkabir ziyareti sonrasında saat 11.30’de de partililerle birlikte genel merkezde sohbet toplantısı düzenledi.
Burada gazetecilerin sorularını da cevaplayan Kılıçdaroğlu’na, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın, hakim ve savcıların maaşlarına eşit olarak bin 155 lira zam yapılacağı açıklaması hatırlatıldı. Kılıçdaroğlu yapılan bu zammın siyasal bir rüşvet olduğunu ifade etti.

"MEZHEP EKSENLİ DIŞ POLİTİKA ÜLKEYİ BATAKLIĞA SÜRÜKLER"

 IŞİD ile ilgili bir soru üzerine Kılıçdaroğlu, IŞİD’in bir terör örgütü olduğunu belirterek “Hükümetin bir basiretsizliği söz konusu bu konuda. Net ve açık bir tavır almış değil. Dışişleri ve Başbakan'ın aktif olması lazım." dedi.

Kılıçdaroğlu, IŞİD’in elindeki silahların bir kısmının MKE patentli olması sorusuna ise hükümetin oturup kendisini sorgulaması lazım geldiğini, mezhep eksenli bir dış politikanın ülkeyi bataklığa sürükleyeceğini çok defa ifade ettiklerini kaydetti.
<< Önceki Haber Kılıçdaroğlu'ndan seçim öncesi zamma ilk tepki Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER